Primul informant al cazului ‘Burning Sun Gate’, Kim Sang Kyo, îi spune lui Hyoyeon din Girls’ Generation să „mărturisească” cine sunt clienții VVIP din noaptea incidentului

Informatorul Kim Sang Kyo a făcut cunoscut faptul că Hyoyeon din Girls Generation ar trebui să „mărturisească” ce a văzut în noaptea incidentului de la clubul „Burning Sun Gate”.

Pe data de 13 ianuarie, Kim Sang Kyo a deschis din nou subiectul ”Burning Sun” prin intermediul contului său de Instagram. Acesta este cunoscut că una din persoanele implicate în prima controversă de la club.

În noiembrie 2018, s-a dezvăluit că Kim Sang Kyo a fost agresat de către agenții de pază și de personalul conducerii „Burning Sun”. La scurt timp, poliția a fost chemată să investigheze, dar în mod neașteptat l-au arestat pe Kim Sang Kyo ca fiind agresorul. De asemenea, acesta a susținut că ofițerii de poliție au folosit violența fizică împotriva sa.

Ca urmare a acestui incident, investigațiile interne asupra clubului au deschis porțile unui mare scandal prin care s-au făcut numeroase acuzații, cum ar fi luare de mită, utilizare ilegală de fonduri comerciale, solicitarea prostituției și multe altele. În decembrie anul trecut, Curtea Centrală din Seul a concluzionat că nu există suficiente dovezi pentru a-i învinovăți pe cei doi ofițeri de poliție din Gangnam care au fost acuzați de folosirea violenței împotriva lui Kim Sang Kyo.

Kim Sang Kyo a postat azi o fotografie pe contul de Instagram cu Hyoyeon din Girls ‘Generation sau DJ HYO, de la o petrecere la clubul „Burning Sun”. Potrivit acestuia, DJ HYO a fost invitată la club în noaptea incidentului. Iar apoi, a adăugat hashtagul #LetMeAskYouOneThing (Lasă-mă să te întreb ceva):

„Cine a fost actrița de top care a consumat de droguri, iar ofițerilor de poliție nici măcar nu li s-a permis accesul în club în acea noapte? Hyoyeon, trebuie să fi văzut cine erau clienții VVIP în acea noapte. Și omul care era drogat când m-a bătut în club, trebuie să știi că acel drogat era prietenul lui Seungri. E timpul să mărturisești. Nu voi lungi mult postarea. Cred că depinde de voi, indiferent de cine ar fi implicat, până la urma va ieși totul la lumină.”

Kim Sang Kyo a mai spus că așteaptă cu nerăbdare ziua în care Seungri se va întoarce din serviciul său militar obligatoriu.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Primul informant al cazului ‘Burning Sun Gate’, Kim Sang Kyo, îi spune lui Hyoyeon din Girls’ Generation să „mărturisească” cine sunt clienții VVIP din noaptea incidentului

  1. Pingback: [CCC] SM Entertainment și Hyoyeon neagă orice asociere cu Burning Sun | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s