‘Acceptance Speech’ de la EPIK HIGH x B.I devine trend global și provoacă încinge motoarele de căutare

B.I officially returns as a singer and producer with Epik High's song "Acceptance  Speech" and Epik High comment on his participation | allkpop

B.I a revenit răsunător ca producător și cântăreț cu melodia „Acceptance Speech” de pe albumul trupei Epik High. Membrii Epik High au comentat despre participarea lui B.I la albumul lor aniversar. Puteți afla în articolul de mai jos mai multe despre revenirea idolului pe scena muzicală.

Pe 18 ianuarie, mult așteptata întoarcere a grupului Epik High în industria muzicală a avut loc cu lansarea unui nou album, „Epik High Is Here” Partea 1 și cu mai multe colaborări. Revenirea  trupei legendare K-pop este semnificativă din mai multe motive, unul fiind acela că Hanbin, cunoscut și sub numele de B.I, a participat la piesa lor „Acceptance Speech”, după o pauză lungă de la retragerea din iKON.

Înainte de lansare, știrile despre participarea lui B.I la albumul Epik High  au stârnit valuri uriașe și așteptări din partea fanilor, având în vedere faptul că artiștii din Epik High și B.I excelează în genul K-Hip Hop. De asemenea, agitația mare a fost și pentru că era primul proiect oficial al lui B.I după o lungă pauză din industria muzicală, după ce s-a retras din poziția de membru și lider al grupului iKON.

„Acceptance Speech” a fost lansat în cele din urmă pe 18 ianuarie la ora 11:00, ora României, și nu după mult timp a urcat în topul căutărilor și în topurile muzicale. Pe Twitter, alături de EpikHighIsHere, „ACCEPTANCE SPEECH FT BI” a devenit trend la nivel mondial, ajungând pe locul 5 imediat după lansarea oficială, în timp ce piesa a urcat pe locul 8 în căutările de pe Naver și pe locul 3 la căutările de pe Melon.

Melodia a devenit hit instant în topurile iTunes din lumea întreagă:

Tablo a spus: „Era inevitabil să mă gândesc la greutatea de a lucra cu B.I, dar, de fapt, pe tot parcursul procesului, B.I a creat un nivel de perfecțiune la care este imposibil să renunți (pentru album)”. Tukutz a comentat despre „Acceptance Speech” că melodia și vocea s-a potrivit cel mai mult cu B.I. El a mai precizat că atunci când a ales melodiile pentru album, aceasta a fost o melodie „obligatorie” pentru el.

În plus, versurile pieselor, în special versurile cântate de  B.I, au atras atenția fanilor muzicii de pe internet: „Vin acasă. Dacă nu mă ajuți, dă-mi drumul. […] Întinde-ți cele două mâini către cer Spectacolul continuă și continuă …”; „Sunt norii întunecați tot nori? Când mă gândesc la asta, seamănă cu mine. Este un zâmbet amar un zâmbet? Pentru că trăiesc într-o lume în care nu e nimic de râs … Am făcut-o pentru tine.”

Care este melodia voastră preferată de pe albumul Epik High  „Epik High Is Here”? 

Sursa 1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s