Membrii MONSTA X au devenit modele pentru brandul global de cosmetice Urban Decay

Cei șase idoli din MONSTA X au fost aleși ca noile chipuri care promovează imaginea brandului renumit de cosmetice Urban Decay din Coreea.

Începând activitățile lor oficiale ca noile fețe ale Urban Decay, membrii MONSTA X au pozat pentru ediția din februarie a revistei „Beauty +” care va oferi în total 7 versiuni de copertă unice, toate în timp ce promovează linia „Urban Decay Naked”. Termenul „naked” ar face aici referire la personalitatea naturală și nu la partea de costumație sexy.

Revista Beauty + va conține mai multe declarații/ interviuri ale idolilor în noua lor ipostază de modele pentru brandul de cosmetice Urban Decay, dar și poze exclusive în care membrii au ales mai degrabă un look fresh, natural, decât machiaje puternice și dramatice, cum sunt cele din MV-ul „Alligator” și nu numai.

Un oficial al Urban Decay a spus: „Monsta X  și-a consolidat propria lume cu evoluția puternică și vizualul unic de tip ‘PRETTY DIFFERENT’ (frumos de diferit), și cred că este vorba de un artist  care inspiră mult stilul Urban Decay.” 

Oficialul a mai adăugat: „Monsta X va deveni personalitatea Urban Decay, consolidând și mai tare valoarea brandului și ajutându-ne să comunicăm activ cu generația Gen-Z .”

 

Sursa 1 

Sursa 2

3 gânduri despre „Membrii MONSTA X au devenit modele pentru brandul global de cosmetice Urban Decay

  1. Joopreme

    Yaaaa, îmi place la Nebunie 😍PRETTY DIFFERENT… abia aștept sa citesc Interviurile, mama mama ador faptul ca au toți parul închis la culoare iar machiajul e lejer 😍 yooo cred ca voi cumpara o paleta NAKED HONEY, am vz la Mbb. Nu este promovată de MX dar arată bine🤩

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s