Orașul Daegu va lansa un tur special pe urmele lui V și Suga din BTS!

Orașul natal al lui V și Suga se promovează cu ajutorul imaginii idolilor.

Orașul Daegu a anunțat că va crea un nou pachet de călătorie care include școlile lui V și Suga, precum și locurile unde obișnuiau să își petreacă timpul. De asemenea, primăria din Daegu va lansa vloguri, o ediție V și o ediție Suga, în luna martie. Aceste vloguri vor fi înregistrate atât de fanii ARMY coreeni, cât și de cei internaționali, ei filmându-se în timp ce explorează orașul natal al celor doi idoli.  

Unul dintre locurile care vor fi incluse în pachet este parcul Dalseong, care este un loc special pentru V, deoarece s-a jucat foarte mult acolo când era foarte tânăr. O fotografie a lui V  de când era mic, în parcul mai sus menționat, a atras atenția după ce cântărețul a pozat la fel în parc în 2015 și a împărtășit cele două imagini pe Twitter una lângă alta.

Se mai spune și că zona Namsan-dong va  fi, de asemenea, parte a viitorului pachet turistic al orașului Daegu. Se pare că această zonă are numeroase studiouri de muzică și magazine de instrumente muzicale. În plus, aici a crescut Suga și a lucrat cu jumătate de normă ca scriitor și compozitor la un anumit studio de muzică înainte de a debuta. Cuvântul „Namsan-dong” este, de fapt, menționat în partea rap a lui Suga în „INTRO: Never Mind” de la BTS. În special, versurile sale au spus: „Plecând de la un studio subteran din Namsan-dong până la Seul”.

Primăria din Daegu va lansa aceste vloguri pe canalul său de pe YouTube și va solicita ca videoclipurile să fie partajate cu filiala din străinătate a Organizației de Turism din Coreea. În afară de aceasta, orașul a anunțat, de asemenea, că va crea un tur intitulat „Hallyu Sky Train Tour”, care leagă pachetul de tururi cu autobuzul „Hallyu 724 Bus Tour” și linia de metrou 3.

Turul cu autobuzul le oferă fanilor și turiștilor șansa de a urmări pașii membrilor BTS V și Suga. Prezintă un traseu care începe de la gimnaziul Gwaneum și liceul Gangbuk (unde a studiat Suga), apoi urmează Piața Seomun, liceul Jeil (unde a studiat V), parcul Dalseong și se termină la Dongseong-no.

Pentru cei care nu știu, una dintre piesele mixtape ale lui Suga intitulată „724128” a fost numită după autobuz. Partea „128” se referă la numărul de autobuz cu care a călătorit în Seul.

Aceste tururi urmează să fie confirmate până în prima jumătate a acestui an pentru a atrage turiști străini după încetinirea evoluției pandemiei COVID-19. Un oficial din orașul  Jaegu a declarat: „Conținutul acestui turneu nu necesită o confirmare din partea agenției Big Hit Entertainment, deoarece introduce doar locuri conexe și nu celebrități în mod direct”.

Orașul Daegu este considerat al patrulea oraș ca mărime din Coreea de Sud. În oraș coexistă tradiția și aspectele moderne. Este, de asemenea, un oraș recunoscut pentru mâncarea sa excelentă și pentru arte și muzică.

Sursa 1

Sursa 1: koreaboo

Un gând despre „Orașul Daegu va lansa un tur special pe urmele lui V și Suga din BTS!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s