Jo Joo Bin, „protagonistul” dosarului terifiant ‘Nth Room’, a făcut apel pentru a primi o sentință mai ușoară

Jo Joo Bin a făcut apel pentru o sentință mai ușoară!

Acesta este unul dintre principalii operatori al chaturilor ‘Nth Room‘ de pe aplicația Telegram, care a fost condamnat la 40 de ani de închisoare pentru infracțiunile săvărșite. Însă, pe 26 ianuarie, avocatul său a făcut apel și a invocat că sențința este prea mare în comparație cu alte infracțiuni.

Maximul posibil la care putea fi condamnat Jo Joo Bin este de 45 de ani de închisoare, iar procurorii au cerut la primul termen de judecată chiar condamnarea acestuia pe viață. Avocatul său a susținut că trebuie să se ia în vedere și alți factori la stabilirea sentinței și a pledat că Jo Joo Bin este nevinovat la acuzația de constituire a unui grup infracțional.

Cum a fost anterior dezvăluit, Jo Joo Bin în vârstă de 25 de ani, cunoscut drept și ‘Baksa’ este operatorul principal din terifiantul dosar de infracțiuni sexuale ‘Nth Room.’ Prin intermediul ‘Telegram Nth Room’, făptuitorii au creat mai multe chaturi pentru a împărtăși poze și videoclipuri cu conținut sexual explicit cu diferite femei, inclusiv cu minore. A fost raportat că au existat peste 260.000 de utilizatori ai acestor chaturi.

De asemenea, a fost dezvăluit că făptuitorii au șantajat victimele pentru a le obliga la acte violente, inclusiv abuzuri sezuale, iar videoclipurile au fost vândute utilizatorilor. Însă, nu se termină aici, deoarece s-a zis că Jo Joo Bin a amenințat reporterii și chiar a complotat să ucidă un copil.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s