Park Eun Suk din ‘Penthouse’ este acuzat de internauți pentru abandon de animale

Se pare că internauții coreeni s-au pus iar pe treabă și îl acuză din nou pe actorul Park Eun Suk de maltratarea animalelor de companie.

Park Eun Suk, care îl interpretează pe Logan Lee în celebra dramă „Penthouse” de pe SBS, a răspuns deja acestor acuzații, dar pare că subiectul nu a fost uitat, deoarece mulți internauți continuă să aibă îndoieli cu privire la această controversă.

Recent, actorul a apărut la emisiunea „I Live Alone” de pe MBC, unde și-a dezvăluit cele 3 animale de companie: un pui de Retriever și două pisici.

La scurt timp după terminarea episodului, un internaut care a pretins că au fost colegi, l-a acuzat pe Park Eun Seok de comportament abuziv și abandon: „Mi-a spus o dată că a dat un Beagle pentru un câine mai mic, pentru că iubitei sale nu i-a plăcut câinele. Oare ce s-a întâmplat cu acel cățeluș?… Sper să înceteze să mai spună că e un mare iubitor de animale. Nu-mi plac acele persoane care își folosesc animalele pe post de reclamă.”

Un alt internaut coreean, care a susținut că e fanul lui Park Eun Seok de mult timp, l-a întrebat ce s-a întâmplat cu celelalte animale pe care le-a avut.

Pentru că aceste acuzații au dus la o discuție aprinsă printre fani, Park Eun Suk a făcut o declarație oficială prin care a negat toate acuzațiile și a spus: „Toate animalele sunt pe mâini bune”.

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Park Eun Suk din ‘Penthouse’ este acuzat de internauți pentru abandon de animale

  1. ESTERA.E

    Până să apară în kdrama Penthouse nu prea era cunoscut .Acum că s-a făcut cunoscut datorită rolului sau Logan Lee apar și cei ce îl critică din orice..Odată cu faimă apar si hateri😐

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s