Chillin Homie își cere scuze după ce a criticat dur feministele într-un live pe Instagram

Rapperul Chillin Homie și-a cerut scuze pentru criticarea feministelor într-o transmisiune live recentă.

Pe 29 ianuarie, Chillin Homie a publicat o scrisoare lungă de scuze pe contul său de Instagram. El a scris: „Noaptea trecută, am înjurat și am avut un comportament inadecvat în timpul unui live pe Instagram. Îmi cer scuze pentru cuvintele mele negândite și dure, care au cauzat disconfort și griji pentru alții.”

„De când am apărut la „Show Me The Money”, am primit critice și zvonuri despre familia mea, am primit și mesaje de ură, care m-au rănit. Acest stres a cauzat atacuri de panică și eu am plecat voluntar de la show.”

El a adăugat: „Cred că mintea și corpul meu au devenit tot mai slabe după tot felul de comentarii negative primite. Îmi ieșisem din minți ca o scuză pentru anxietatea și panica care m-au slăbit.”

„Aceste situații m-au făcut să înțeleg că gândurile mele obișnuite sunt greșite și mi-am luat timp să reflectez. Îmi cer scuze pentru disconfortul cauzat persoanelor cu vorbele mele greșite spuse sub pretextul de anxietate.”

El a terminat cu cuvintele: „Voi deveni o persoană mai matură și voi schimba modul în care mă gândesc și mă comport. Încă o dată, îmi plec capul și îmi cer scuze. Mă voi gândi diferit și nu voi permite ca aceste situații să se întâmple din nou.”

Pe data de 28 ianuarie, Chillin Homie a dorit să-l comemoreze pe Iron într-o transmisie pe Instagram. Însă, după ce unii internauți și-au exprimat disconfortul, rapperul s-a enervat la culme și a aruncat cu gesturi obscene și cuvinte dure, precum: „De ce trebuie să-mi pese ce gândești tu? Feministelor, duceți-vă la dracu. ” „Încetați, cineva a murit. Sunt și eu murdar atunci? Atunci nu mai fi un fan. Nu mă mai urmări și du-te dracului. Cei care nu pot deosebi ce e bun de ce e greșit trebuie să fie eutanasiați în locul câinilor de stradă.” „Înțeleg că prin ceea ce fac îi dăunez lui Ravi. Dar el se pate duce la naiba.” „Dacă sunt feministe printre fanii mei, vă rog duceți-vă. Sunteți dezgustători și murdari. La naiba cu voi, cu***lor.”

sursa: allkpop

 

3 gânduri despre „Chillin Homie își cere scuze după ce a criticat dur feministele într-un live pe Instagram

  1. susodoi 🌼

    Susține ca primeste ura si comentarii negative, dar la ce „frumos” a vorbit și ce principii morale „sanătoase” are (cum avea si Iron) nu merita sa fie o persoana publica.
    Într un fel imi pare rau că astfel de oameni ajung sa fie auziti si cunoscuti, și cand scot niste chestii pe gură ––

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s