Costumele BTS din videoclipul „Dynamite” sunt vândute pentru uimitoarea sumă de 162 500 USD la o licitație Grammy

BTS song Dynamite breaks YouTube record of most viewed video in 24 hours |  Entertainment News,The Indian Express

Ați citit bine! La o licitație, un set de îmbrăcăminte cu care au apărut membrii BTS în videoclipul „Dynamite”  s-a vândut cu 162 500 USD! 

În luna decembrie a fost dezvăluit faptul că membrii BTS au donat un set de costume purtate în videoclipul lor „Dynamite” pentru licitația celor de la MusiCares Charity Relief Auction, fundația caritativă a celor de la Academia Muzicală Americană (organizatorii premiilor Grammy). Banii câștigați în urma licitației vor fi donați pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe.  La lansarea licitației, cei de la Julien’s Auctions, o casă de licitații de renume mondial, au estimat că vor obține o sumă „conservatoare” între $.20 000 și $40 000.

Mai apoi însă, casa de licitații a scris pe Twitter pentru a dezvălui suma incredibilă la care au fost vândute efectiv ținutele de la BTS, adică $162 500: „Vândut pentru $162 500!  Costumele purtate în videoclipul muzical al cântecului  mega-hit „Dynamite” donate de către nominalizații la GRAMMY BTS, totul pentru MusiCares, în Licitația de Caritate de azi” anunță mesajul de pe Twitter. Hainele oferite către licitație includeau și accesoriile purtate de membrii BTS în videoclip.

Aveți mai  jos costumațiile complete, așa cum au fost ele licitate, după ce au fost purtate de BTS. 

Iată că avem încă un record înregistrat de primul single complet în engleză cântat de trupa BTS, totul pentru o cauză nobilă.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s