Kim Nam Gil își înființează propria companie de entertainment

Kim Nam Gil establece nueva agencia de entretenimiento

Kim Nam Gil are propria companie!

Gilstory ENT este o companie de divertisment pe care actorul a înființat-o recent cu Han Jae Deok, directorul companiei de producție de la Sanai Pictures. Compania a câștigat deja atenția multora, întrucât actorul a spus că pe lângă promovarea artiștilor săi, va dori să crească în domeniul IP, să producă și să gestioneze diverse proiecte.

Kim Nam Gil a declarat: „Voi continua activitățile în diverse domenii alături de Gilstory ENT. Plănuim să recrutăm treptat artiști din toate părțile pentru a extinde nu numai managementul nostru, ci și afacerile noastre. Aș aprecia dacă rămâneți aproape pentru a observa creșterea noastră.”

Actorul a cunoscut faima cu rolul său din drama „Queen Seondeok” de pe MBC. De atunci, a jucat în alte drame de succes precum „Bad Boy”, „Live Up To Your Name” și ”The Fiery Priest”. De asemenea, a jucat în filmele hit „Pandora” și „The Shameless”.

Iar în anul 2019, a câștigat Marele Premiu cu rolul său din ”The Fiery Priest”. Anul acesta se va întoarce pe marile ecrane cu filmele „Guardian” și “Declaration of Emergency”, iar în prezent filmează proiectul “Night Trip”.

Pe lângă faptul că are o carieră de succes ca actor, acesta susține mai multe campanii mondiale de artă cu organizația sa non-profit Gilstory, pe care a creat-o în 2015.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s