Care sunt grupurile feminine cu cele mai frumoase ținute pe scenă?

Mulți internauți coreeni ar alege viața de idol, motivând că ar vrea să urce pe scenă în ținute superbe. De-a lungul timpului, multe grupuri au fost criticate pentru hainele purtate de fete la concerte sau pe covorul roșu, însă să vedem totuși care sunt preferatele internauților la capitolul modă!

Cel mai răspândit tip de ținute pe scenele unde evoluează idolii sunt uniformele școlare, care au detalii diferite pentru fiecare membră. Au existat unele momente în care ținutele perfect alese pentru conceptul muzicii au ajutat la creșterea în popularitate.

Un internaut a început o discuție în mediul online pe acest subiect. El a ales trupele TWICE și IZ*ONE ca cele mai bine îmbrăcate. Fetele pun în evidență uniforme elegante, dar și rochii superbe.

Alți internauți au fost de acord cu alegerile făcute, dar au precizat și trupele Cosmic Girls și BLACKPINK.

Câteva comentarii ale internauților sunt: „Cred că ținutele purtate de Cosmic Girls sunt frumoase încă de la debut”, „Am impresia că membrele TWICE sunt bine îmbrăcate doar când stilistul lor e într-o stare bună lol”, „Chiar îmi plac ținutele trupei TWICE. Arată ca fiicele unei familii bogate”, „Cred că cele ale membrelor BLACKPINK sunt cele mai drăguțe, au propriul stil și vibe”, „Mi-au plăcut toate conceptele ținutelor purtate de TWICE. Până acum, toate sunt drăguțe”, „Cred că membrele BLACKPINK sunt îmbrăcate cu siguranță într-un mod unic.

sursă

4 gânduri despre „Care sunt grupurile feminine cu cele mai frumoase ținute pe scenă?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s