I.M din MONSTA X anunță programul debutului solo!

Image

Fanii MONSTA X nu mai au răbdare! Debutul solo al mezinului I.M este foarte aproape! Idolul a vorbit într-un interviu despre noul său album. Mai multe aflați în articolul de mai jos.În interviul pentru pictorialul din revista BEAUTY+, I.M a explicat motivul debutului său solo și a oferit câteva informații despre albumul său: „MONSTA X arată evoluții puternice și complete, dar energia mea personală nu este așa. Albumul meu solo conține direcția muzicală pe care o urmăresc personal. În mod special, eu fac față unor emoții duble. „Atunci când zâmbești, dar defapt nu e așa, te prefaci că ești ok, dar în realitate îți este greu. ” Acestea sunt emoții. Nu vreau să fac un show muzical ca artist solo. Nu vreau să cânt singur, vreau doar să lansez muzică.”

Pe pagina oficială de Twitter a grupului MONSTA X a fost lansat astăzi și programul oficial de debut. În data de 10 februarie fanii vor putea descoperi lista cântecelor de pe albumul solo intitulat „DUALITY”, pe 14 și 15 februarie for fi lansate pozele concept, pe 17 februarie va fi lansat un teaser video, iar pe 18 februarie I.M va dezvălui fragmente din melodiile sale.

Debutul său oficial solo va avea loc în 19 februarie, când maknae-ul de la MONSTA X va lansa albumul său exclusiv în variantă digitală. Nu este încă clar dacă acesta își va promova melodiile la emisiunile muzicale. 

Sursa: twitter

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s