aespa devine primul ambasador K-pop al brandului Givenchy!

aespa Becomes First Brand Ambassador For Luxury Brand Givenchy

Deși abia au debutat, membrele trupei aespa au obținut deja un contract de reprezentare pentru unul din cele mai mare branduri globale de haine de lux!

Pe 10 februarie, agenția SM Entertainment a împărtășit faptul că aespa a fost aleasă ca reprezentantului francez de lux Givenchy pentru anul 2021. Membrele vor apărea în colecțiile viitoare realizate de Matthew M. Williams,  directorul de creație de la Givenchy.

aespa este primul artist K-Pop care va fi ambasador de brand pentru Givenchy. Este de asemenea neobișnuit și faptul că un grup întreg, și nu un membru individual, va deveni fața brandului, dovedind influența globală a acestei trupe care abia a debutat.

Matthew M. Williams a spus: “Când am văzut aespa pentru prima dată, am fost copleșit de câtă energie avea fiecare membră. Am simțit că, atât ca grup, cât și individual,  Karina, Giselle, Winter și Ningning au o individualitate puternică și un stil care se potrivește în mod natural cu Givenchy. Moda aespa are propria sa culoare.”

aespa a commntat: “Suntem extrem de fericite să lucrăm cu Matthew,  noul director de creație de la Givenchy. De vreme ce ne alăturăm noului capitol al Givenchy, vom încerca să arătăm diferite aspecte și activități.”

Vă invităm să urmăriți mai jos primele fotografii pentru Givenchy! 

Felicitări membrelor aespa!

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s