Hwang In Yeop vorbește despre creșterea sa în popularitate și serialul „True Beauty” + altele

Hwang In Yeop Talks About “True Beauty” Co-Stars, His Rising Popularity, And More

Artistul își exprimă recunoștința față de fanii săi și vorbește despre serialul „True Beauty”.

Hwang In Yeop a debutat ca actor în anul 2019, jucând în drama „The Tile of Nokdu” de pe KBS 2TV. La scurt timp după terminarea proiectului, acesta a apărut în „18 Again”, proiect realizat de JTBC. Cel mai cunoscut serial în care a jucat actorul este „True Beauty”, care i-a ridicat foarte mult popularitatea. A jucat rolul personajului Seojun, un om foarte rece la exterior, dar care își arată latura blândă în timp. Deși a ajuns cunoscut pe partea de actorie, Hwang In Yeop a încântat fanii cu câteva melodii compuse chiar de el. Printre acestea se enumeră „How Do You Do”, „Flowerpot” și „To You My Light”.

În data de 10 februarie, actorul a participat la un interviu realizat de compania sa, KeyEast Entertainment. Când a fost întrebat care este părerea sa despre finalul serialului „True Beauty”, acesta a răspuns: „Sincer, am fost trist la aflarea finalului. După ce am filmat ultimele scene din serial, am rămas pierdut în gânduri multă vreme după aceea”.

Când a venit vorba despre relația sa cu actorii principali, artistul a mărturisit: Cha Eunwoo și Moon Ga Young îmi sunt seniori. Ei au activat mult în acest domeniu și au multă experiență. Mai multă decât mine. M-am simțit confortabil lucrând cu ei, fără să devin anxios. Mi-au dat multe sfaturi pe parcursul filmărilor”.

Mai apoi, actorul a mulțumit tuturor fanilor pentru dragostea oferită față de personajul pe care l-a jucat: „Mă bucur că și personajul Seo Jun a primit multă iubire, deoarece toți actorii din serial au muncit mult la conturarea personajelor, nu doar cei principali. Consider că toți au ajutat la crearea relațiilor și energiei din serial”. Hwang In Yeop a mai adăugat că a vrut de la început să creeze o aură misterioasă pentru personajul său, făcându-l să pară un om rece și dur, motiv pentru care a apelat la jacheta neagră și cerceii din ureche când vine vorba de stil.

După apariția episoadelor pe rând, urmăritorii săi de pe Instagram au crescut vizibil, uimindu-l pe artist: „De acum sunt foarte decis să ofer înapoi dragostea pe care am primit-o de la fani. Voi lucra din greu la următoarele mele proiecte și îmi voi da silința să scot în evidență părțile mele calitative. A fost un proiect de neuitat, unde mi-am făcut foarte multe amintiri noi. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat de-a lungul filmărilor”.

sursa: soompi

Un gând despre „Hwang In Yeop vorbește despre creșterea sa în popularitate și serialul „True Beauty” + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s