Song Joong Ki răspunde criticilor despre noul său film ‘Space Sweepers’

Actorul Song Joong Ki a vorbit despre personalitatea sa în timpul unui interviu acordat cu ocazia lansării noului său film, „Space Sweepers”.

În data de 9 februarie, Song Joong Ki a participat la un interviu online pentru lansarea noului film Netflix „Space Sweepers”, împreună cu colegii săi de distribuție. Filmul a devenit un subiect popular de discuție, deoarece s-a clasat pe locul 1 în clasamentul global Netflix. Cu toate acestea, au existat și multe critici despre peliculă.

Mulți au ținut să critice povestea dintre personajele Tae Ho (jucat de Song Joong Ki) și fiica sa Soon Yi.

Song Joong Ki a ținut să răspundă celor care s-au legat de acest aspect: „Știu că există diverse opinii de genul acesta. De asemenea, și regizorul a fost întrebat despre asta în timpul interviurilor anterioare. Oricum, tind să ascult cu atenție fiecare părere atunci când prezint spectatorilor proiectele mele noi”.

El a continuat să explice: „Personalitatea mea este una care preferă să aprecieze mai degrabă criticile constructive decât observațiile aduse cu zăhărelul (minciuni frumoase). În orice caz, înțeleg reacțiile care au fost iscate, fiind vorba de recenzii oneste”.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s