ChoA, fosta membră AOA, dezvăluie că făcea baie în loțiune de curățare a feței când avea dereglări a sănătății mintale

Fosta membră AOA, ChoA, a dezvăluit că s-a scăldat în demachiant facial când se lupta cu problemele sănătății mintale.

În timpul celui mai recent episod al emisiunii „On & Off” de pe tvN, ChoA a reapărut la TV după 3 ani de pauză din industria divertismentului.

Ea a exprimat: „În mod obișnuit, eram o ființă pozitivă și mă gândeam la toate într-o manieră optimistă, dar la un moment dat, încrederea în mine s-a stins. Cred că a fost pentru că nu puteam dormi și eram obosită. Când eram activă, compania m-a ajutat cu fiecare lucru mic, așa că nu am putut face nimic de una singură. M-am obișnuit să fac lucrurile de una singură în timpul pauzei mele, postând pe internet, ocupându-mă de activitățile bancare și plătind facturi”.

ChoA a continuat: „Când sănătatea mea mentală era într-o stare proastă, mi-am spălat corpul cu spumă de curățare a feței și mă gândeam: „Nu există o versiunea a mea pe care să o placă oamenii”. Sunt recunoscătoare și bucuroasă că mă simt mult mai bine acum”.

După cum s-a raportat anterior, ChoA s-a întors în industria divertismentului după ce a semnat cu o nouă agenție înființată de un fost director al companiei FNC Entertainment. A părăsit AOA în luna iunie a anului 2017 din cauza depresiei și insomniei.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s