ChoA vorbește despre pauza lungă pe care a luat-o, revenirea în industria de divertisment și lupta cu kilogramele

Image result for aoa choa

Fosta membră AOA a vorbit despre pauză la episodul din 16 februarie al emisiunii „On and Off” de pe canalul tvN.

ChoA a debutat alături de membrele AOA în 2012 și a părăsit grupul în 2017. S-au speculat numeroase motive, însă agenția a declarat că artista se va retrage temporar din industria de divertisment pentru a se concentra pe sănătatea sa emoțională. La „On and Off”, ea a vorbit în sfârșit despre factorii care au dus la această decizie.

„Am crezut că eram o persoană foarte pozitivă și optimistă, însă toate sentimentele mele au explodat într-o zi. M-am simțit obosită. Nu puteam să dorm și extenuarea mea era din ce în ce mai evidentă. La începutul carierei unui idol, agenția se ocupă de multe aspecte. Am realizat că eram un adult și, totuși, nu știam să fac nimic.”

De asemenea, ChoA a mărturisit că și-a folosit timpul pentru a-și reîncărca bateriile.

„Am dormit bine, am mâncat sănătos și am călătorit puțin. Am avut parte de odihna de care aveam nevoie. După o pauză lungă, am realizat cât de dor îmi este să îi revăd pe toți și am decis să revin. Ca să fac propriile proiecte pe YouTube și această emisiune, m-am mutat în Seul. M-am apucat de exerciții pentru picioare și am închiriat un apartament.”

În timpul episodului, ChoA a vizitat un salon pentru a-și schimba coafura. Un membru al staff-ului a întrebat-o atunci: „Nu ești ceva mai slabă decât erai înainte?” Aceasta a răspuns: „Trei ani după ce am debutat, am fost foarte slabă, însă în acea perioadă, grupul nostru era încă necunoscut. Când am debutat, aveam treizeci și ceva de kilograme”, șocându-i pe cei care ascultau.

Artista a spus că în perioada de glorie a trupei AOA avea cele mai multe kilograme. Uhm Jung Hwa a încercat să o consoleze, spunând: „Aceeași greutate nu li se potrivește tuturor oamenilor. Este important să găsești greutatea care ți se potrivește cel mai bine.” ChoA i-a răspuns: „Îmi doresc să te fi întâlnit mai devreme. Nu aș fi fost așa. Când îmi vedeam seniorii la televizor, observam cât de minunat arătau, însă eu nu arătam drăguț oricât aș fi slăbit.

Nucksal a comentat pe un ton glumeț: „Încetează să mai spui asta, mă supăr de fiecare dată când mă uit în oglindă.

surse: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s