J-Hope din BTS își sărbătorește ziua de naștere făcând o nouă donație generoasă

BTS’s J-Hope Celebrates Birthday By Making Heartwarming Donation

Fanii lui J-Hope din BTS au fost încântați să audă de gestul plin de căldură al artistului!

În data de 18 februarie, artistul a împlinit 27 de ani. Pentru a marca acest eveniment, el a donat 150 de milioane de woni (aproximativ 135.400$) către ChildFund Korea, o organizație de ajutor pentru copii. Acesta a declarat: „Am înțeles că numărul familiilor vulnerabile a crescut semnificativ din cauza situației create de pandemie. De asemenea, am auzit că sprijinul pentru copiii cu dizabilități este urgent. Sper ca această donație să mărească interesul societății în ajutorul copiilor cu dizabilități.

Banii donați vor asigura sprijin pentru copiii cu dizabilități, incluzând îngrijire, sprijin academic și instrumente pentru cei cu deficiențe de vedere sau auz. ChildFund Korea recunoaște automat pe cei care donează mai mult de 100 de milioane de woni ca membri ai Green Noble Club. J-Hope este cel de-al 146-lea membru, donând în total 600 de milioane de woni (aproximativ 541.700$).

ChildFund Korea a comentat: „Donațiile periodice ale lui J-Hope cresc interesul pentru copiii din familiile sărmane.” Faptele artistului inspiră și alți oameni să doneze. Drept urmare, în ultimii doi ani s-au făcut 118 donații în numele lui J-Hope. Organizația a adăugat: „Vom face tot ce ne stă în putere să ajutăm acești copii din familiile cu venituri reduse, ținând cont de dorințele donatorilor.

La mulți ani, J-Hope!

sursă

Un gând despre „J-Hope din BTS își sărbătorește ziua de naștere făcând o nouă donație generoasă

  1. Tina

    Bts mereu au facut astfel de gesturi frumoase ei sunt frumoși fizic dar sunt la fel de frumoși și în interior de asta îi iubeste atât de multă lume pentru că celebritatea nu-i ia schimbat cu nimic au rămas la fel niste oameni frumoși cu un caracter deosebit

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s