10 lucruri pe care probabil nu le știați despre Hwang In Yeop

10 cosas que quizás no sabías de Hwang In Yeop

Dacă nu ați auzit încă de Hwang In Yeop, acum este momentul să-l cunoașteți, pentru că în prezent se bucură de o mare atenția. Datorită rolurilor din „18 Again” și „True Beauty”, actorul a câștigat un număr mare de fani din întreaga lume. Ca dovadă a acestui lucru, acesta a adunat mai mult de 6 milioane în timpul difuzării dramei de pe tvN! Iată în continuare 10 lucruri pe care probabil nu le știți despre el!

1. Hwang In Yeop a fost model

Și-a început cariera în industrie ca model. Deși visul său era să devină actor, s-a orientat spre acest domeniu datorită iubirii sale pentru modă. Apoi, încet, încet, când a devenit mai hotărât, a decis să apară pe micile ecrane.

2. Este un mare fan Pokémon

În diferite interviuri, Hwang In Yeop a menționat că este un mare fan Pokémon. Are chiar și o adorabilă fotografie cu Pikachu pe Instagram, iar imaginea de profil este cu Ditto, un personaj Pokémon.

 

3. Primul său rol a fost în drama web „WHY”

Când a decis să devină actor, acesta a dat audiție pentru mai multe drame, primind rolul lui Gi Jae Young în drama web „WHY”. Când a fost apelat ca să i se spună că a primit un rol, a spus că i s-a făcut pielea de găină, fiind foarte entuziasmat.

4. Lista sa de dorințe

Într-un interviu a fost întrebat ce se află în lista sa de dorințe, iar acesta a răspunsă că-și dorește să petreacă mult timp cu familia. El a menționat de multe ori că e foarte apropriat de familie.

5. A studiat în Filipine

Hwang In Yeop a studiat la școala internațională filipineză Nikkei Jin Kai din Davao, visând să devină designer de modă. A absolvit în 2012 departamentul de Arte Plastice și are o diplomă ca Designer de Modă. Cât timp a studiat acolo, a folosit un nume în engleză, „Ryan Leon”.

6. Ce l-a determinat să devine actor?

Chiar dacă spunea că nu are destulă încredere pentru a juca în drame, după o discuție profundă cu tatăl său a decis să încerce. Tatăl l-a încurajat să aleagă orice l-ar face fericit. Acest lucru l-a motivat pe Hwang In Yeop să se dedice în cele din urmă actoriei.

7. Are un frate mic care este producător

Are un frate mic pe care îl cheamă Inof. Este producător, cântăreț, compozitor și chiar are propriul său canal de YouTube unde interpretează piese populare.

8. Obișnuia să facă patinaj viteză

Într-un videoclip recent din spatele filmărilor pentru „True Beauty”, Hwang In Yeop a dezvăluit că obișnuia să facă patinaj viteză în copilărie.

9. Câteva lucruri preferate

  • Ingredientul de nelipsit de pe pizza: Pepperoni
  • Nu-mi place ca pizza să aibă ananas
  • Non-Culoare preferată: Negru
  • Bere sau soju: Bere, dar recunoaște că se se îmbată repede.

10. Câteva fotografii din copilărie

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s