I.M din MONSTA X a acordat un interviu pentru americanii de la Radio.com în care a discutat despre albumul solo ‘DUALITY’

Debutul solo oficial al lui I.M din MONSTA X cu mini-albumul „DUALITY” a stârnit multă atenție, idolul fiind unul din cei mai prolifici autori din K-pop.

I.M a fost invitat de americanii de la Radio.com la un dialog live de la distanță și să ofere detalii despre primul său mini-album solo ‘DUALITY‘ și melodia de titlu „God Damn„, lansate pe 19 februarie. El a vorbit despre inspirația sași despre faptul că a dorit să ofere publicului muzică nouă. Artistul a explicat: “M-am inspirat din mine, în timp ce căutam să îmi regăsesc sinele adevărat, ce sunt, ce vreau și cine vreau să fiu.”

Prima întrebare pe care i-a adresat-o Kevan Kenney a fost ce au spus membrii MONSTA X despre cântece. I.M a răspuns: “Hyungwon a spus  ‘Este chiar foarte bună, dar nu este chiar genul coreean la modă .’”

I.M a explicat mai departe că s-a inspirat și din filmul  ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind.’ El a spus: „Urmăream Eternal Sunshine și filmul acela m-a inspirat și am numit acel cântec ‘Happy to Die’  pentru că Jim Carrey spune la lacul înghețat  ‘Aș putea muri chiar acum Clem’, deci m-am inspirat din asta.

Următoarea întrebare pe care I.M a primit-o a fost: „Cu ce artiști ai dori să colaborezi în viitor?” I.M s-a gândit puțin și apoi a răspun: „Sunt prea mulți, dar Post Malone, Octavian, Jordan Smith, și alții.”

Fanii i-au adresat și ei multe întrebări lui I.M, despre cum arată albumul său într-un nou gen, dar acesta a răspuns cu atenție întrebărilor. Dacă doriți să aflați și voi alte detalii despre album, puteți urmări mai jos interviul complet pentru Radio.com.

 

 

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s