Internauții nu îl mai apără pe Jo Byung Kyoo după ce o a treia persoană îl acuză de huliganism în școală

Până la ziua de azi, actorul Jo Byung Kyoo are de-a face cu al treilea caz de la un internaut anonim care îl acuză de bullying în școală.

Recent, un internaut anonim l-a acuzat pe actor că a avut un comportament de huligan în școală, când învăța în Noua Zeelandă. Însă HB Entertainment a confirmat într-o declarație oficială că acest internaut și-a cerut scuze online, iar Jo Byung Kyoo a decis să îl ierte, fără a-l acuza legal de defăimare.

Apoi, un alt internaut l-a acuzat pe Jo Byung Kyoo că a fost un huligan în zilele de școală. Acesta a spus că ține legătura cu un grup de foști elevi care au fost „agresați” și „atacați”. Ca răspuns, agenția actorului a luat acțiuni legale împotriva acuzatorului, și se pare că procedura legală este în desfășurare.

Pe 19 februarie, un al treilea internaut a apărut, care a studiat, la fel, la Liceul de băieți Westlake din Noua Zeelandă. Acesta și-a creat un cont în media pentru a aduce mai multă încredere acuzațiilor lui, declară că Jo Byung Kyoo a fost un student popular ce avea cunoștințe printre copii de la mai multe școli. După spusele sale, internautul a primit mesaje de la reprezentativul legal al lui Jo Byung Kyoo, „amenințându-l” că acest tip de acțiuni în rețelele sociale sunt ilegale și vor aduce consecințe serioase.

După câteva ore, HB Entertainment a publicat un al doilea anunț, spunând că nu vor tolera mai mult acest tip de postări online, ci vor răspunde cu acțiuni legale.

În același timp, mai mulți fani au cerut evidențe că a treia persoană a studiat la aceeași școală ca și Jo Byung Kyoo. Iar internautul a venit cu următoarele poze:

În aceste condiții, mai mulți internauți, care priveau sceptici la acuzațiile anterioare, au început să-și întoarcă spatele la Jo Byung Kyoo. Unii dintre ei au observat că, în loc să explice comportamentul actorului, agenția acestuia a acționat mai mult agresiv. Unii din ei cer acum ca Jo Byung Kyoo să părăsească programul „Come Back Home” de la KBS2, unde va apărea și Yoo Jae Suk.

Unele din comentariile internauților:

  • „Indiferent dacă e adevărat sau nu, agenția nu face ce trebuie să facă. Agenția este cea care îl transformă pe Jo Byung Kyoo într-un personaj negativ.”
  • „Dacă ești inocent, trebuie să spui că ești inocent. Nu doar acuza lumea cu bani și putere.”
  • „El e așa activ pe rețelele sociale, dar nimic despre acest subiect…”
  • „De ce nu apare o declarație clară, care spune clar că el nu a făcut-o?”
  • „Sau te explici, sau ești vinovat.”
  • „Dacă mă gândesc la toate momentele când s-a comportat frumos la TV… nu are pic de rușine…”
  • „Roata se întoarce împotriva ta…”
  • „La acest moment, mulți din prietenii lui are trebui să vorbească, spunând că nu e adevărat… dar… nu văd nimic.”
  • „Nu pot înțelege realitatea că multe celebrități scapă basma curată de acest tip de acuzații doar plătind firmelor de avocatură să închidă gura.”
  • „Poți deja să-ți ceri scuze de la victime.”

Între timp, problema de huliganism în școală este considerată un subiect de importanță în Coreea de Sud, unde una din cauzele de suicid printre tineri este victimizarea în școală.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s