Mini Albumul “DUALITY” al lui I.M din MONSTA X urcă pe locul 1 în topul iTunes mondial + alte rezultate excelente

MONSTA X’s I.M’s New Mini Album “DUALITY” Tops iTunes Charts Around The World

Debut exploziv la nivel global pentru mezinul de geniu al trupei MONSTA X! Albumul său s-a clasat pe locul 1 și în România.

Potrivit platformei globale de streaming iTunes, în 20 februarie, mini albumul de debut solo al lui I.M intitulat “DUALITY”, care a fost lansat pe 19 februarie, a urcat pe primul loc în topul iTunes global.

Imediat după lansare,“DUALITY” a atras multă atenție din partea iubitorilor de muzică din lumea întreagă și a urcat imediat în clasamente pe  primele poziții, depășind alte nume celebre de artiști ca Ariana Grande, Mogwai, Adele și Coldplay.

Albumul a fost pe locul 1 în 18 țări la clasamentele generale, printre care și: Arabia Saudită, Brazilia, Chile, Hong Kong, India, Letonia,Polonia, Rusia, Singapore și România. Melodia de titlu “God Damn” a urcat în top 10 în  topul Amazon al celor mai bine vândute melodii digitale, o reușită  incredibilă!

Mai mult, se remarcat este și fost faptul că I.M a urcat cu albumul său până pe locul 6 în clasamentul general (toate genurile)  iTunes din SUA!

De asemenea, toate melodiile noului album, inclusiv “God Damn”, s-au clasat de la locul 1 până la # 6 în topul coreean Bugs, și toate titlurile au intrat cu succes în topul 24Hits de la Melon. Numele lui I.M a devenit și el viral la el acasă, urcând pe locul 1 în topul căutărilor pe Melon.

Voi ați ascultat  “God Damn”, melodia de titlu?

Sursa: soompi

Un gând despre „Mini Albumul “DUALITY” al lui I.M din MONSTA X urcă pe locul 1 în topul iTunes mondial + alte rezultate excelente

  1. youabby

    Felicitari sì ma bucur mult pentru Changkyun! Pentru mine albumul lui e special atat pentru semnificatia pe care o are, cat si pentru vocea lui aparte.mult succes in continuare!🤩

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s