Kang Daniel vorbește despre felul în care comentariile de hate l-au făcut să-și urască propria persoană

În data de 20 februarie, canalul de YouTube „MU:PLY” a lansat un interviu amplu cu artistul Kang Daniel, unde a povestit cum l-au afectat comentariile rău intenționate din trecut.

În timp ce vorbea despre noua sa melodie, „PARANOIA”, Kang Daniel a menționat că a trecut printr-o perioadă dificilă în 2019 și a dorit să-și exprime sentimentele prin această melodie.

Printre dificultățile cu care s-a confruntat în acel an s-au numărat și un ocean întreg de hate. El a vorbit despre modul în care l-a afectat:

„Pentru vedete, există mereu comentarii malițioase … Mă făceau să-mi pun întrebarea: „Oare chiar sunt așa? De mine vorbesc? Ei bine, asta înseamnă că ar trebui să mor”. Am început să gândesc în acest fel destul de des. Am ținut în mine și am tot adunat negativitate până la un moment dat, când am început să mă urăsc. Uram să mă privesc. Asta am vrut să exprim prin acest cântec”.

Aveți mai jos întregul videoclip!

Sursa

Un gând despre „Kang Daniel vorbește despre felul în care comentariile de hate l-au făcut să-și urască propria persoană

  1. Tina

    În loc să spui cuiva ceva urat mai mine taci dacă nu ai săi spui unei persoane ceva frumos eu nu inteleg de ce sa spui lucruri urâte despre altcineva cand sti foarte bine ca nu sunt adevarate multi spun lucruri urâte despre altcineva doar ca sa faca rau si pentru că susțin alt artist nimeni nu își da seama ca aceste cuvinte îi dor foarte mult si ei nu au nicio vina muzica ar trebui să ne unească nu conteaza ce gen de muzica asculți toți artiști kpop au muncit au suferit si inca muncesc si suferă dar nu arată asta pentru că nu vor sa îngrijoreze fani lor haitari au un scop sa destabilizeze psihic pe artiști ca sa nu se mai concentreze la munca lor si sai faca sa creada ca nu sunt buni la ceia ce fac eu iubesc kpopul urmăresc pe toți artiști am in telefonul meu muzica de la toti artiști solo si de la trupe îmi place bts cel mai mult dar îi consider niste artiști pe toți

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s