Postarea actriței Seo Shin Ae captează atenția publicului, întrucât poate avea legătură cu Soojin din (G)-IDLE + [CCC]

Actrița Seo Shin Ae primește atenția publicului după ce lasă un indiciu criptic pe Instagram, iar internauții cred că ea se referă la scandalul ce a cuprins-o pe Soojin din (G)I-DLE.

Pe data de 22 februarie, actrița a postat pe Instagram Story următoarele cuvinte: „Nu-ți cred scuzele.”

Atenția vine pentru că ea a recunoscut la o conferință de presă pentru drama „SOS” de la KBS, în 2012, că a trecut prin momente în care a fost victimizată de către alți studenți. Ea a dezvăluit atunci: „Am fost tachinată de către colegii de clasă când apăream în fața lor. Când încercam să fac ceva, ei glumeau că eram tristă pentru că mă plimbam printre „celebrități”, numindu-mă cu cuvinte urâte.”

Ea a șocat atunci publicul când a dezvăluit: „Mai mult decât să folosească pur și simplu violența, ei preferau să-și stingă țigara de corpul meu”.

La fel ca și Soojin, după ce a absolvit Școala Medie WOW, Seo Shin Ae a respins liceul, luând un examen de calificare pentru studiu la domiciliu și a fost admisă la Departamentul de Arte Practice de la Sungkyungkwan.

Ca rezultat, publicul devine suspicios, considerând că Shin Ae ar putea să fie victimizată de Soojin.

Până acum, patru internauți au venit online pentru a mărturisi că au fost asaltați și victimizați de Soojin din (G)I-DLE.

Unele din comentariile internauților sunt următoarele:

 1. [+1,627, -8] Deci asta va continua pentru o perioadă. Ea va trebui doar să admită. Unde vei găsi dovezi mai convingătoare ca asta?
 2. [+1,527, -7] Toți copiii care au trăit ca câinii și au ruinat viețile altor persoane nu trebuie să fie admise la TV, inclusiv Soojin!!
 3. [+1,407, -7] Ești bravo pentru că ai avut curajul să scrii asta.
 4. [+775, -1] Dar și Shin Ae a răspuns înapoi lui Soojin (autorul comentariului a atașat poza de mai sus)
 5. [+711, -1] A mai fost un idol unde poziția oficială a agenției devine o dovadă de violență în școală? ㅋㅋㅋㅋㅋ
 6. [+346, -1] Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă! Pleacă!

sursa: dailynaver

Un gând despre „Postarea actriței Seo Shin Ae captează atenția publicului, întrucât poate avea legătură cu Soojin din (G)-IDLE + [CCC]

 1. hyunamyou

  Pe mine una ma socheaza oamenii care spun ca hartuirea nu este cine stie ce, nici nu dureaza mult sa te informezi, dar unora le place ignoranta… Coreea se afla printre tarile in care hartuirea este ceva foarte grav, de asta vedem asta si foarte des in dramele lor, stiu ca chiar un producator a vorbit la un moment, sunt elevi traumatizati care ajung si sa se sinucida din cauza asta sau sufera toata viata. Deci cand vedem cazuri de genul chiar si dupa ani, tot este grav si daca se descopera si ca acesti idoli sunt vinovati, consider ca ar trebui sa suporte consecintele.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s