Kihyun din MONSTA X e acuzat de bullying + agenția răspunde că persoana este la a doua încercare + va lua măsuri legale

Scapă cine poate, în luna acuzațiilor de bullying și! Agenția Starship anunță că a identificat deja acuzatorul lui Kihyun și, pentru că data trecută l-a iertat, de această dată va lua măsuri legale.

În ultimele săptămâni, acuzațiile de bullying s-au înmulțit extrem de mult. Kihyun din MONSTA X este doar ultimul din șirul vedetelor despre care se zvonește că ar fi hărțuit un fost coleg de școală. Acesta din urmă a postat, ca dovadă, poze cu membrul MONSTA X din trecut, dar  și poze ale sale în care și-a făcut tăieturi pe corp.

Agenția Starship a transmis un comunicat lung, în care anunță că au inițiat o investigație serioasă, discutând și cu școala la care a învățat Kihyun, concluziile preliminare indicând că acuzatorul este o persoană care l-a mai acuzat și în trecut pe Kihyun de hărțuire. La vremea respectivă, individul și-a retras acuzațiile și a scris și o scrisoare prin care își cerea scuze, iar Starship nu a mai continuat demersurile legale. De această dată însă agenția anunță că îl va trimite în judecată pe acuzator. Aveți mai jos declarația completă:

Bună ziua, aici este Starship Entertainment. Scriem pentru a informa despre poziția noastră cu privire la reclamațiile online împotriva artistului nostru Kihyun despre hărțuirea școlară.

Recunoaștem severitatea cazului și contactăm cunoscuții și profesorii Kihyun pentru a investiga acuzațiile. Vă rugăm să înțelegeți întârzierea răspunsului, deoarece avem nevoie de mai mult timp pentru a investiga problema și suntem deschiși la comunicări, atâta timp cât postarea originală ne permite.

Separat de cazul actual, acuzații similare au fost făcute în 2015 și 2021. Scriitorul anonim al acelor postări a recunoscut că a răspândit informații false și a scris o promisiune de a nu recidiva. Nu am întreprins acțiuni în justiție împotriva lui atunci, dar acum vom întreprinde acțiuni legale stricte pentru a ne proteja cel mai bine artiștii.

În plus, promitem să facem tot posibilul pentru a ne proteja artiștii, monitorizând continuu comentariile și postările rău intenționate, răspândind informații false pentru a defăima artiștii noștri și urmând acțiuni legale stricte.

ă mulțumim din nou tuturor celor care ne susțineți pe noi și pe artiștii noștri.

Mulțumim.

 

Sursa

2 gânduri despre „Kihyun din MONSTA X e acuzat de bullying + agenția răspunde că persoana este la a doua încercare + va lua măsuri legale

  1. Kim Autor post

   clar e vina agentiei, au zis ca e mai putina bataie de cap sa scrie ala o scrisoare si fara avocati etc. niste tampiti. asa au lasat si cu Wonho sa escaladeze lucrurile. au lasat sa iasa fum, si dupa aia cand era mega foc ce naiba sa mai faci? trebuiau de la inceput sa dea declaratie ca ii dau in judecata si se termina mai usor. au tot asteptat si intre timp era prea tarziu. lenesi si incompetenti.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s