Prietenii lui G-Dragon și Jennie dezvăluie: „Ambii au fost deschiși cu privire la relația lor în fața noastră”

 

Prietenii lui G-Dragon din Big Bang și Jennie din BLACKPINK spun că niciunul dintre ei nu și-a ascuns relația în fața lor.

În 24 februarie, G-Dragon și Jennie au ajuns pe  prima pagină a știrilor după ce Dispatch a dezvăluit că aceștia doi sunt iubiți de aproximativ un an. După cum agenția YG nu a vrut să ofere niciun detaliu, spunând că este vorba de viața lor privată, pare clar că știrea se confirmă. 

La puțin timp după, cei de la portalul de știri SPOTV NEWS a publicat un reportaj cu privire la relația celor două vedete. În acesta au apărut și prietenii celor doi. Potrivit reportajului, prietenii lor ar fi spus: „G-Dragon și Jennie nu au încercat niciodată să ascundă față de noi faptul că se întâlnesc.” 

Ei au continuat: „În fața noastră ei s-au introdus unul pe celălat ca ‘iubit’ și ‘iubită’. Am și petrecut mult timp împreună cu G-Dragon și cu Jennie.”

Aceștia au mai spus:  „Credem că au simțit presiunea pe care ar fi provocat-o anunțul public al relației, considerând multe lucruri. Probabil nu este așa de ușor pentru că lucrează sub aceeași agenție de management și de asemenea și în aceeași industrie.” 

În cele din urmă, aceștia au adăugat: „În plus, părea că nici G-Dragon și nici Jennie nu și-au dorit să se facă referire la ei ca la iubitul sau iubita cuiva.” 

 

Sursa

5 gânduri despre „Prietenii lui G-Dragon și Jennie dezvăluie: „Ambii au fost deschiși cu privire la relația lor în fața noastră”

  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 𝑁𝑎𝑜𝑚𝑖 ❦

    Nu ziceau prietenii ca nu s-au introdus oficial ca iubit si iubita? Acum brusc si-au adus aminte? 😂
    100 de articole false despre Jennie si GD nu acopera agresiunile din Coreea, draga Dispatch.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s