4 motive pentru care Asahi din TREASURE este numit ‘fiul’ lui T.O.P din Big Bang

Asahi din TREASURE se aseamănă cu seniorul său de la YG Entertainment, T.O.P din BIGBANG, în multe privințe. Având aspecte vizuale și personalități aproape la fel, poți spune că sunt chiar rude. Iată în continuare o mică listă cu motivele pentru care este considerat fiul lui T.O.P din Big Bang.

1. Vizualul

Nu poți să negă că Asahi și T.O.P nu seamănă în anumite ocazii. Asta se datorează oarecum atitudinilor sale mai reci și fețelor deseori inexpresive. De asemenea, cei doi au gropițe în obrăjori.

Când Asahi a vorbit câteva lucruri despre el la TREASURE MAP, episodul 32, fanii au observat că seamănă foarte mult cu idolul din Big Bang.

2. Personalități 4D

Pe lângă aspectul vizual, chiar și personalitățile lor sunt similare. Adesea sunt numiți „4D”, pentru că fac lucruri ciudate din senin.

Chiar și atunci când dansează parcă sunt frați!

3. Aegyo

Având o personalitate 4D, momentele de aegyo ale lui Asahi și T.O.P sunt… diferite și unice. Ei doar vor să-i facă pe alții să râdă!

4. Abilitățile de compozitor

Ultimul motiv este talentul pentru compunerea melodiilor. Așadar, Asahi este considerat fiul lui T.O.P. Amândoi impresionează publicul cu carisma și abilitățile lor în timp ce se află pe scenă.

Între timp, trupa TREASURE a lansat melodia ”ORANGE”, care face parte din primul album The First Step: Chapter 3. Se spune că această piesă a fost compusă de toți membrii.

T.O.P a participat, de asemenea, la compunerea multor melodii de la Big Bang, printre care  “Fantastic Baby”, “OH YEAH”, “Tonight” și altele.

Sursa: koreaboo.com

Un gând despre „4 motive pentru care Asahi din TREASURE este numit ‘fiul’ lui T.O.P din Big Bang

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s