LA MULȚI ANI, K-POP ROMANIA!!!

Here's to a great year: fans share their 3 biggest K-pop wishes for 2018 | SBS PopAsia

K-POP ROMANIA împlinește 10 ani!

Azi, 25 februarie, acest site, care înainte era un blog, sărbătorește cea de-a 10-a aniversare de la înființare. Poate că este o cifră mică, dar pentru noi și pentru un site, este una foarte mare. Gândiți-vă că de 10 ani existăm și am continuat să ne mărim comunitatea și să facem lucruri frumoase împreună! Cred că la început nimeni nu și-ar fi închipuit că vom ajunge să sărbătorim 10 ani și să ajungem la acest nivel.

Acum 10 ani, două persoane, datorită pasiunii lor pentru muzica k-pop și cultura coreeană, au fondat un mic blog, care în decursul unui deceniu s-a transformat treptat, treptat într-un adevărat site (de fapt, blogul este de mai mult timp, primul articol fiind scris în 2010 pe blogspot, iar în 2011 s-a mutat pe wordpress). De la articole personale și știri scrise pe scurt și neșlefuite, am reușit să ajungem să postăm articole cât mai de calitate și cu multe informații. Am reușit încet, încet să ne facem un set de reguli, după care ne-am ghidat și ne ghidăm în continuare, și v-am adus articole cât mai diverse și din domenii diferite – divertisment, cultură, economie, istorie, politică și drept.

BONUS: Cum arăta blogul K-POP Romania în 2010

Însă, toate acestea au fost posibile doar datorită vouă, cititorii noștri dragi, care ne-ați motivat și ne motivați în continuare să ne continuăm „treaba”. Apreciem foarte mult toate vizualizările, like-urile date, comentariile postate și ne face plăcere să intrăm în discuții cu voi. De asemenea, am apreciat orice critică constructivă și am încercat să ne schimbăm. De fiecare dată, am dorit ca atunci când intrați pe site, să aveți o experiență plăcută.

Știți ce au însemnat 10 ani de K-POP ROMANIA?

♥ o comunitate mare și extraordinară

♥ peste 40 de milioane de vizualizări

♥ 55.020 de articole publicate

♥ 2541 de piese traduse și aproape 800 de articole k-facts realizate

♥ 141,044 de comentarii postate

♥ 757 de bannere făcute

♥ peste 70 de autori care ne-au trecut pragul – Aiko și Razna (fondatoarele), Mirabela, ryuu763, Miru, DGhitza, anasabu, loverinn, loraineella, cookiedaria, ailee95, teoluv, DiaSi, choco7dd, gabygabyco, sabinaexo, almeraki, Aka, Jwalker, Se Ah, Mada, Bee, kamyru, Alice, 0vershade, ponyo, aledia28, ky679, DiNNa4ka, Izabella, My bangtaned soul and Wonho, Byunnie^^, real_dids, Cookie, Mickiduță, sfw99x, andreeag20, Adry, letisoms, carpediem, Francy, Dumy 13, Miruna, dianawmaria, Raluu, JOA, katie99, dv07, Hestia, Edith, B2utypri, harinally, Lav, trilulilu16, Speedy, yra18, Klaes, ioanaalexandra7150, Andrada, simonaanton01, krl1264, Iris, C.Moraru, Kim, susodoi, Akira, Kaila și Lucy.

Mai am multe să vă zic, dar pentru a nu mă lungi foarte mult, acum vă las mesajele din partea echipei K-POP RO! (în ordinea vechimii)

Klaes (2021)

În primul rând, aș vrea să mulțumesc pentru activitatea la articolele mele. ❤️ Mă motivează fiecare comentariu sau aprecieze să continui să scriu. Fiind autor nou, pot spune că trecerea de la cititor la autor a fost una plăcută. Am fost surprinsă când am fost aleasă, apoi mi-am propus să bucur fanii K-pop cu știri, la fel cum am primit și eu această bucurie la rândul meu. 👀 Mi-am dezvoltat și mai mult modul de scriere și totodată am cunoscut persoane noi și minunate. Am primit multă apreciere și de la voi, ceea ce ma încântă enorm. 🎊 Cu ocazia aceasta minunată, mă bucur că am șansa de a vă mulțumi și de a discuta cu voi. Vă doresc toate cele bune! 🎉 Aniversare fericită! 🎈🎊

Yra (2020)

Ce este acest blog? Este doar un site de știri sau ceva mai mult? 10 ani este o perioadă lungă, nu? Dar totuși ce reprezintă? Încă de când am început să ascult k-pop și să urmăresc seriale coreene, „K-pop România” a fost principalul site de unde aflam noi știri despre artiștii pe care îi urmăream. Eram încântată de fiecare dată când apărea câte o știre nouă și verificam site-ul chiar și de 3-4 ori pe zi doar ca să aflu noutăți și să le pot spune prietenilor. De atunci au trecut câțiva ani și am ajuns sa fac parte din minunata echipa ale cărui articole le așteptam cu nerăbdare. O echipă de nota 10! Aș propune o mică disecție a acestui număr. Cifra „0” reprezintă un tot, un cerc închis care cuprinde totul și îl prezintă într-un format perfect, lipsit de imperfecțiuni, pe când cifra „1” este un întreg, un lucru complet finisat. Împreună acestea adună pasiunea, plăcerea, munca, timpul și bucuria tuturor autoarelor care își dedică timpul pentru pasiunea lor comună, „K-pop România”. Începând cu cei mai veterani autori și continuând cu cei mai juniori, blogul a crescut ușor ușor devenind o frumoasă familie. Sper ca acesta să crească și mai mult și să împlinească nu 15 sau 20 de ani, să treacă de 100!

Andrada (2020)

În ziua în care am decis sa trimit o traducere pentru blog nu mă așteptam sa fiu aleasă. Căutam o activitate cu care să îmi ocup timpul și mi-am spus că nu ar strica să încerc. Poate că pare un lucru minor, dar prima oară când am văzut că articolele pe care le-am scris sau pe care le-am tradus sunt apreciate de voi, am fost extrem de fericită iar lucrul acesta m-a motivat și îmi doresc să pot să ofer cât mai mult. Nu fac parte din echipă de mult timp, am mai puțin de un an dar îmi place ceea ce fac și voi încerca să scriu mai mult decât am scris până acum. Vă mulțumesc pentru că citiți si sunteți alături de noi și le mulțumesc și colegelor mele pentru tot ceea ce fac pentru echipă. La mulți ani!

simonaanton (2019)

Aniversarea de 10 ani pentru un blog este cu adevărat importantă, dar totuși doresc să nu mă lungesc foarte mult, ci mai mult să profit de această zi pentru a mulțumi atât blogului, cât și echipei din spatele lui. Deși nu pot spune ca eu mi-am pus prea mult amprenta asupra lor, cu siguranță persoana mea se bucură de influențe de bun augur, venite din această direcție, unele pe care deja le-am conștientizat și altele care sunt sigură că își vor face simțită prezența pe viitor. Echipa pe care ajungeți să o cunoașteți depășește barierele de formalitate si ajunge în esență să fie o familie și poate din acest motiv a reușit să crească așa de frumos acest blog și să se bucure de longevitate. La cât mai mulți ani plini de știri!

Krl1264 (2018)

Nici nu știu cum am găsit blogul. Era prin 2014, în acea perioadă am și devenit fană kpop. Deci nu neg posibilitatea că acest mic blog m-a ajutat să cunosc mai bine lumea kpop. La un moment dat obișnuiam să citesc fiecare articol, indiferent dacă mă interesa idolul sau actorul. Citeam totul. Aproape devenisem dependentă. Când am decis să mă alătur blogului (a fost o decizie luată într-o secundă, datorită unui enunț dintr-un articol😅) doar începusem să învăț limba engleză. Dar m-am gândit că, dacă voi fi parte din echipă, voi învăța engleza mai bine. Nu m-am înșelat. Pentru asta voi fi mereu recunoscătoare echipei și blogului❤️ Sunt trei ani de când scriu , o perioadă mică pentru alții dar destul de lungă pentru mine. Aici am învățat multe, de la limbi străine până la lucruri din viața Coreei și nu numai. Sunt foarte bucuroasă că KpopRo a crescut din ceva mic într-un site cunoscut, și sper că nu se va opri unde este acum, ci vom ajunge să sărbătorim și 20, de ce nu 30 de ani?! La Mulți Ani, Kpop Romania!!🎉✨ Continuă să fii inspirația pentru mulți dintre noi!!✨

Susodoi (2018)

La multi ani K-pop România, la mulți ani echipă și la mulți ani dragi cititori! Anul acesta se împlinesc 10 ani…woow 😱🥳 un numar magic și special! Mă bucur enorm că mă aflu aici pentru a-l sărbători alături de toți iubitorii de muzică, artiști, filme, seriale și cultură coreeană. Sunt în această frumoasă echipă de doar 2 ani și 3 luni, însă îl urmăresc activ din 2015. Când am devenit autoare a fost ca un vis…m-am simțit cea mai norocoasă ființă și am fost și sunt foarte entuziasmată, atât pentru a învăța lucruri noi, cât și pentru a împărtăși informații legate de stilul meu preferat de muzică publicului român, gen muzical care mi-a fost ca un cel mai bun prieten încă de la vârsta de 13 ani. Mereu am fost fascinată de faptul că la noi în România exista un astfel de blog cu știri, noutăți și articole interesante din viața și activitatea artiștilor k-pop – care a încercat cât de bine s-a putut să se mențină activ și interactiv, deși a întâmpinat și perioade mai grele. Însă speram mereu să ne mărim comunitatea de cititori, cei mai importanți contribuitori pentru a practica acest hobby al nostru! Și..cum îmi place mie să cred: cea mai frumoasă urcare pe scara succesului are loc după o cădere. Vă mulțumesc enorm tuturor, în primul rând cititorilor pasionați, dar în aceeași măsură membrelor echipei, care fac o treabă minunată, îmi doresc să rămânem împreună pentru mult timp de acum în colo și să ne ajutăm așa cum am făcut-o și până acum!

Kim (2017)

Wow blogul are 10 ani! Felicitari tuturor celor care au pus mana pentru a crea acest spatiu virtual online de K-pop si nu numai, dar si cititorilor! Pentru mine au fost mai putini ani– 3 sau 4 – dar blogul este un loc important in viata mea. Este oaza de liniste unde imi impart pasiunea pentru K-pop cu o frumoasa comunitate de oameni frumosi cu care am ceva in comun. Desi am inceput in joc totul, si nici nu stiam prea multe in afara de K-drame, 7000 de articole mai tarziu, am invatat exrem de multe despre aceasta lume speciala si oamenii pasionati de ea. Imi place atunci cand pot forma opinii si pot impartasi cu cititorii nostri subiecte interesante, atat despre muzica, seriale, cat si despre cultura si viata. Sper ca crestem aceasta familie si sa mi-as dori ca, in viitor, sa aflu mai multe despre pasiunile cititorilor din mica noastra comunitate, pentru a ne cunoaste mai bine. Totodata, va multumesc tuturor celor care ne cititi blogul, asteptam sa intrati cat mai des pe el, pentru ca fiecare dintre membrii echipei acorda ore bune saptamanal pentru a traduce/scrie, si sa ne scrieti mai des despre voi.
La multi ani!

Akira (2017)

Am verificat și, conform site-ului, primul meu articol a fost postat pe 22 aprilie 2017. Timpul trece și realizez asta doar când îmi amintesc evenimente vechi despre care știu sigur că am scris. În rest, e greu să mă gândesc la mine ca la un autor cu vechime, cred că spun asta de fiecare dată. Când am început să ascult k-pop prin 2013-2014, nu știam aproape deloc engleză, așa că blogul m-a ajutat foarte mult să înțeleg această industrie și să țin pasul cu lansările. În general muzica m-a ajutat să învăț, pentru că traduceam singură toate versurile care îmi plăceau din engleză. Și așa am ajuns după câțiva ani să intru în echipă, unde am dat de atâtea persoane superbe. Și având în vedere vizualizările, mă bucură să văd că sunt oameni care ne urmăresc și ne apreciază munca. Deși am fost de câteva ori la un pas să renunț, sunt tare mândră că nu am făcut-o acum. Sper ca acest blog să ajute în continuare, așa cum am fost și eu ajutată. Oameni cu pasiune se găsesc tot timpul, așa că sunt sigură că blogul va prinde mulți ani. Momentan, să ne bucurăm de realizările obținute în acești zece ani. Mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de noi!! Este o plăcere de fiecare dată să vă citesc părerile despre știri sau lansări.

Kaila (2015)

În primul rând, La muuulți ani! și la cât mai mulți ani! 💙💙💙 Wow… chiar nu îmi vine să cred că am ajuns să apuc această cifră, pentru că am ajuns pe blog în clasa a 12-a și chiar după prima lună era să renunț =)). Chiar m-am emoționat când am conștientizat că împlinim 10 ani și că ce avem noi este ceva foarte mare și special. Am trecut prin toate etapele – cititor, am avut autori preferați, după contribuitor, autor, editor și admin. Am învățat foarte multe în ultimii 6 ani, mi-am dezvoltat limbajul și m-am dezvoltat ca om. Am învățat să am răbdare cu ceilalți, să nu mă enervez repede, cum să gestionez o echipă și să-mi asum responsabilitatea. Am dezvoltat prietenii cu autorii, am râs, ne-am contrazis, ne-am împăcat, am bârfit, ne-am dat sfaturi și am crescut aici. Le sunt recunoscătoare tuturor autorilor pe care am reușit să-i cunosc și le mulțumesc pentru timpul acordat. De asemenea, factorul care ne ține în viață, cititorii, vreau să vă spun că sunteți minunați, deoarece ne susțineți de atâta timp și nu v-ați săturat de noi. Din nou La mulți ani, K-POP Romania! și îmi doresc să pot zice acest lucru și peste alți 10 ani! 🎉

Iris (2015)

Nu-mi vine să cred că timpul chiar zboară: blogul nostru împlinește 10 ani!! 🙈 Din acești ani, mi-am petrecut aici majoritatea timpului meu liber aproape 6 ani. ☺️ Am crescut, am învățat multe și probabil că așa va continua (sper 🙈) mult timp. Cu toate că am fost cam leneșă anul trecut, acum dau tot ce pot pentru a fi activă zilnic. Iubesc mult ceea ce fac și vreau să rămân pe aici cât mai mult posibil 🤩 Le sunt recunoscătoare colegelor mele, mă simt de fiecare dată ca într-o familie și mă bucur mult că fac parte din această echipă minunată. ❤️ Și vreau să mulțumesc și vouă, cititorii noștri dragi, care așteptați nerăbdători articolele noastre. 💜
LA MULȚI ANI, K-POP ROMÂNIA!!! 🎉🤩😍✨🎂✨❤️💜💚🧡💛💙🤎🖤🤍💗

C.Moraru (2015)

K-POP România a împlinit 10 ani de activitate, wow, ce repede mai zboară timpul … Parcă mai ieri începeam să facem primii pași, iar acum sărbătorim acest frumos eveniment! Să știți că unul dintre principalii factori, dacă pot să zic așa, care au favorizat existența blogului până în prezent – sunteți voi, dragii noștri cititori! Voi ați fost cei care ne-ați motivat să continuăm cu scrierea și traducerea știrilor K-pop zi de zi, voi ați fost cei care ne-ați apreciat efortul și tot voi ați fost cei care ne-ați încurajat atunci când am trecut prin momente mai puțin plăcute sau când am vrut să renunțăm. Vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul acordat pe parcursul celor 10 ani de activitate. Vă mulțumim pentru fiecare vizită a site-ului, fiecare comentariu și apreciere, chiar dacă par nesemnificative, ele înseamnă foarte mult pentru noi. De asemenea, vă mulțumim pentru ideile ingenioase pe care ni le-ați oferit, dar și pentru sfaturile, critica cu privire la munca noastră. Încercăm cât mai mult cu putință să ținem cont de preferințele voastre, fiindcă voi sunteți totul pentru noi! ❤️ De asemenea, țin să mulțumesc autorilor pentru activitatea lor zilnică pe blog, dragilor, sunteți minunați! 💐 La mulți ani, K-POP Romania, la mulți ani, familie!
Cu mult drag, a voastră C.Moraru! 🥰

Lucy (2013)

E uimitor ca au trecut deja 10 ani. Și câte s-au schimbat in 10 ani? De la un blog micuț am ajuns la un site care unește zi de zi lumea îndepărtată a industriei coreene de divertisment cu publicul din România. Chiar dacă suntem o echipa de amatori, componenta căreia s-a schimbat de-a lungul anilor, rămânem totuși o familie in comunitatea mică pe care am creat-o impreuna cu voi. La mulți ani, K-pop România!


 

Mda… iar am reușit să ne lungim, sper că ne iertați. Acestea au fost gândurile noastre sincere. Site-ul K-POP ROMANIA a reprezentat pentru mulți dintre noi – atât cititori, cât și autori – locul unde am crescut, ne-am maturizat, am întâmpinat noi generații de fani și noi artiști k-pop, care ne fac viața mai colorată și frumoasă!

Ne dorim ca acest site să își continue activitatea mulți ani de acum înainte și să fiți alături de noi pentru a fi la curent cu cele mai hot bârfe din lumea divertismentului sud-coreean, pentru a ne distra în continuare și dezbate tot felul de subiecte împreună!

 

ECHIPA K-POP ROMANIA VĂ MULȚUMEȘTE PENTRU TOATĂ SUSȚINEREA ȘI IUBIREA!!!

K-POP ROMANIA, LA MULȚI ANI!

41 de gânduri despre „LA MULȚI ANI, K-POP ROMANIA!!!

 1. Alexia

  La mulți aniiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper să pot și eu să mă alătur cât mai curând in echipa de autori✨✨✨✨❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍 #10years

  Apreciat de 4 persoane

  Răspunde
 2. zicoji13

  LA MULȚI ANI!!! Mă bucur c-am descoperit acest site. sunteți cu toții minunați, și mulțumesc pentru toată munca depusă. La cât mai mulți ani de acum încolo. 💝🥰🙆‍♀️💜💜💜💗💖💖💖

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 3. Brigitte Vaugrenard

  Ce drăguț!!!😍♥️
  Mai sincer prima dată când am descoperit acest site nu mi-a venit sa cred ca avem asa ceva in Romania.. 🤪
  Mi se pare super tare si o experienta unica sa fii autor, as vrea si eu candva..
  Ca oamnei sunteti minunați, eu mor de curiozitate ce zodii sunteți 😅😅😅 ma pasionează astrologia nu de alta..
  Mult succes in continuare sila cat mai multi ani!!! LA MULTI ANI!!!😚🎂🥂🎉🏆

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s