O prietenă a lui Hyunjoo din APRIL declară că toate membrele au hărțuit-o + DSP Media lansează o declarație

DSP Media issues statement saying all the April members were victims of circumstance | allkpop

Fratele lui Hyunjoo a mărturisit recent că sora lui a fost hărțuită de celelalte membre APRIL înainte de a părăsi grupul.

După această declarație, o persoană care pretinde că este prietena lui Hyunjoo a spus că aceasta a trebuit să plece din cauza bullying-ului. Titlul postării este: „Toate membrele April sunt de vină”.

Bună, sunt o prietenă a fostei membre April/actriței Lee Hyunjoo. Suntem prietene din liceu și încă mai ținem legătura. Postez asta ca să clarific că toate membrele April, în afară de Chaekyung și Rachel (care s-au alăturat după ce a plecat Hyunjoo), sunt vinovate de bullying. Voi scrie câteva lucruri pe care le-am auzit.

 1. Fosta membră Somin o ura pe Hyunjoo și a hărțuit-o.
 2. Chaewon i-a transmis lui Somin lucruri pe care Hyunjoo nu le-a spus de fapt, în speranța de a se apropia de ea.
 3. Hyunjoo găsește un pahar care i-a fost dăruit de bunica sa în frigiderul companiei. Se află că Naeun a pus chungookjang (mâncare coreeană din fasole fermentată) în pahar și l-a lăsat în frigider luni întregi.
 4. Naeun a luat sneakerșii lui Hyunjoo și a spus că erau ai ei de fapt. Nu i-a cerut scuze nici măcar după ce Hyunjoo a demonstrat că îi aparțineau, arătându-i numele său scris pe pantofi.
 5. Membrele au spus: „Panarama asta încearcă să își facă fața mai mică din nou” pe la spatele ei, chiar înaintea unei filmări.
 6. Yena și Jinsol au ciupit-o continuu și au călcat-o pe picioare.
 7. Chaewon a fost într-o relație cu managerul grupului. Așadar, managerul s-a făcut că nu vede ceea ce se întâmpla.
 8. După ce Hyunjoo a încercat să se sinucidă, compania a spus că membrele vor reflecta la acțiunilor lor, așa că Hyunjoo și mama ei au vizitat sediul. S-au întâlnit cu membrele, însă acestea le-au ignorat și le-au râs în față.

Mai apoi, prietena afirmă că Hyunjoo a fost obligată să părăsească grupul și agenția a trebuit să mintă despre motiv. Hyunjoo a primit multă ură din cauza asta: „Dacă ar fi vrut într-adevăr să devină actriță și nu voia să continue a fi idol, nu s-ar fi alăturat Uni.T.” A terminat postarea cu încurajări și a postat ca dovezi câteva fotografii cu ea și Hyunjoo.

Inițial, DSP Media a spus publicației Asia Today: „Încă verificăm situația lui Lee Hyunjoo.” Mai apoi, a făcut o declarație oficială:

Bună, suntem DSP Media.

Aceasta este poziția noastră în recentra controversă care le implică pe Hyunjoo și pe membrele April.

Am vrea să vă oferim o explicație detaliată despre cum a fost aleasă în April și cum a plecat din grup. Hyunjoo s-a alăturat agenției noastre ca actriță și stagiară. Cu toate acestea, când s-a format April, Hyunjoo a vrut în continuare să fie actriță, însă am convins-o și, după discuții cu ea și cu familia ei, a decis să facă parte din grup.

Încă de când a fost confirmat debutul, Hyunjoo nu a putut participa în totalitate la activitățile de echipă, întrucât se confrunta cu problemele pe plan fizic și mintal. Pe atunci, nu doar Hyunjoo, ci și celelalte membre au suferit daune din cauza conflictelor. Toate treceau printr-o perioadă grea și, pe baza circumstanțelor, este clar că nimeni nu ar putea fi considerat făptaș sau victimă.

Hyunjoo ne-a spus în cele din urmă că vrea să părăsească grupul în perioada promoțiilor cu „Tinkerbell”. Am încercat să îi schimbăm decizia, însă nu am avut succes. Ne simțim responsabili pentru greutățile prin care au trecut Hyunjoo și celelalte membre.

Încă de atunci, am sprijinit activitățile în actorie pe care le-a vrut Hyunjoo. Am vrut să îi sprijinim și dorința de a fi idol ulterior. Este adevărat că am susținut toate activitățile, din orice domeniu, pe care Hyunjoo le-a vrut după plecarea din grup.

Faptele neconfirmate și speculațiile nu vor face decât să cauzeze alte daune lui Hyunjoo și membrelor April. Vă cerem să vă abțineți din a crea zvonuri.

Ne cerem scuze pentru declarația întârziată. Vă mulțumim.

Pe lângă această declarație, agenția a postat noi informații cu privire la controversă:

 • Cu privire la Jeon Somin

Jeon Somin a devenit stagiară la agenția noastră de la vârsta de șaisprezece ani și a muncit din greu. A depus efort ca lider al April după ce a debutat. Este fals că a urât sau hărțuit vreo membră. Somin și Chaewon s-au antrenat împreună timp de trei ani și deja erau apropiate, așa că nu exista niciun motiv ca Chaewon să hărțuiască pe cineva pentru a se apropia de Somin.

 • Cu privire la pahar

Există în jur de 40-50 de pahare în dormitor, iar membrele au trebuit să pună carne într-unul din ele ca să mănânce la agenție. Hyunjoo a spus că era al ei, iar Naeun și-a cerut imediat scuze. Hyunjoo a mâncat alături de membre.

 • Cu privire la sneakerși

Agenția a achiziționat două perechi identice pentru fiecare membră, în total douăsprezece perechi. Patru membre aveau aceeași mărime, așa că a fost o confuzie.

 • Cu privire la bârfele înainte de filmări

Este fals că o anumită membră a fost vorbită pe la spate înainte de filmări.

 • Cu privire la live-uri

Agenția a verificat camerele de supraveghere din culise, acolo unde Hyunjoo afirmă că a fost hărțuită și nu a găsit nimic. Vă informăm că am discutat asta cu Hyunjoo și cu mama ei de asemenea.

 • Cu privire la manager

Este adevărat că membrele April au fost apropiate de managerul lor femeie, care a stat cu ele 24/7. Relația cu managerul este un zvon complet fals și nu a stat tăcută cu privire la nimic doar pentru că a plăcut o anumită membră

 • Cu privire la întâlnirea cu mama ei

Membrele April au realizat că este vorba de o situație serioasă și au primit-o în tăcere pentru că nu au știut ce să spună. Este o neînțelegere totală.

surse: (1) (2) (3)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s