Ham So Won și Jin Hua s-au împăcat

Vedeta tv Ham So Won și soțul ei Jin Hua își reiau viața de familie împreună.

După cum s-a raportat anterior, Ham So Won și soțul ei chinez Jin Hua, care este cu 18 ani mai  tânăr, s-au confruntat din nou cu zvonuri de divorț, iar vedeta a recunoscut că aveau probleme în mariaj. Apoi Ham So Won le-a spus fanilor într-o transmisie live pe Instagram că ea și Jin Hua „vor începe relație de la capăt”.

Potrivit rapoartelor din 2 martie, o persoană din interior a declarat presei: „S-a întors acasă pentru vacanța de 1 martie. Am auzit că s-au hotărât să se întoarcă la felul în care trăiau când erau proaspăt căsătoriți”.

Se spune că Ham So Won l-a vizitat pe Jin Hwa, care stătea la casa unui cunoscut, de mai multe ori, pentru a discuta despre relația lor. Apoi ei au decis să-și lămurească neînțelegerile și dezamăgirile reciproce și, în cele din urmă, au hotărât să facă tot posibilul pentru a-și salva familia, cu mai multe eforturi reciproce.

Cei doi sunt părinții unei fetițe de 2 ani, Hyejung, iar familia lor a devenit faimoasă datorită apariției la reality-show-ul popular ‘Taste of Wife‘.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s