Soojin din (G)I-DLE va lua o pauză în urma acuzațiilor de bullying

Soojin din (G)I-DLE anunță suspendarea tuturor activităților sale.

Pe 4 martie, CUBE Entertainment a confirmat că Soojin va lua o pauză de la promoții. Agenția a  precizat: „Am făcut tot posibilul să verificăm faptele, așa că ne-a luat ceva timp să ne confirmăm poziția. Vă cerem înțelegerea. Am analizat circumstanțele a ceea ce s-a întâmplat în acel moment cu școala artistului agenției noastre, cu profesorii, și un număr de absolvenți.”

Potrivit lui CUBE, Soojin a fost implicat într-o ceartă extinsă, dar nu au existat dovezi de intimidare sau violență, așa cum au afirmat internauții care au scris acuzațiile. Agenția a încercat, de asemenea, să stabilească întâlniri față în față între Soojin și internauții în cauză, precum și cu alte părți, dar internauții și ceilalți nu au fost de acord să se întâlnească. Cu toate acestea, reprezentanții e la CUBE au declarat că sunt dispuși să organizeze o întâlnire oricând.

CUBE a continuat vorbind despre pauza lui Soojin, „În prezent, Soojin a oprit toate activitățile și (G) I-DLE va continua ca 5 membre pentru moment”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s