5 melodii k-pop care au fost și sunt din nou pe val, cu toate că au trecut câțiva ani de la lansare!

În industria k-pop, sincronizarea dintre lansarea propriu zisă și momentul în care melodia/albumul primește atenție este un aspect destul de complicat, deoarece unele dintre ele ar putea să nu aibă parte de succes atunci când au fost dezvăluite prima dată publicului, însă, în schimb, primesc atenția meritată în câțiva ani mai târziu.

Ca atare, mulți oameni au vorbit și despre cum norocul joacă un rol imens în determinarea popularității unui grup sau artist k-pop.

Haideți să vedem 5 dintre melodiile care se bucură de lumina reflectoarelor în topurile muzicale coreene în aceste zile!

1. EXID – „Up & Down”

Cel mai memorabil exemplu pentru această listă ar fi „Up & Down” de la EXID. S-a spus de multe ori că trupa era aproape pe punctul de a se desființa, dar succesul unui fancam cu membra Hani a salvat destinul acesteia.

În cele din urmă, fetele au evoluat încă o dată la emisiunile muzicale și acel moment a devenit punctul lor de cotitură.

2. Brave Girls – „Rollin”

„Rollin” este melodia care primește extrem de multă atenție la ora actuală! Datorită unei compilații de evoluții a membrelor Brave Girls pe această melodie în diferite baze militare, cântecul primește atenția meritată a iubitorilor de muzică pentru ritmul său captivant și distractiv.

De asemenea, în data de 5 martie s-a raportat că fetele vor promova din nou „Rollin” la emisiunile muzicale și mulți așteaptă deja cu nerăbdare!

3. N.Flying – „Rooftop”

„Rooftop” de la N.Flying are o semnificație specială pentru băieți, deoarece a prima lor melodie care a intrat în „Top 100” pe Melon Charts pentru prima dată de la debut. Piesa a fost lansată în ianuarie 2019, dar a primit atenția publicului doar la aproximativ o lună mai târziu. Rezultatul? O premieră în topul muzical!

4. 2PM – „My House”

„My House” a fost lansată în 2015, dar în jurul anului 2020, piesa a devenit din nou populară și mulți idoli au realizat și cover-uri de dans.

Este uimitor să vedem cum o melodie în vârstă de 5 ani a reușit să revină atât de spectaculos!

5. Rain – „GANG”

„GANG” a fost scoasă din nou la lumină după ce un elev de liceu a încărcat pe YouTube un scurt cover de dans pe această piesa. Începând din 2021, videoclipul a acumulat peste 5 milioane de vizionări.

După ce videoclipul a devenit viral, a fost lansată o versiune remix a melodiei „GANG” de Sik-K, Jay Park și HAON și a primit multă dragoste de la public.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s