Lee Ji Ah surprinde telespectatorii cu apariția sa dramatică în “The Penthouse 2”!

Surprize, surprize! Se pare ca actrița Lee Ji Ah se întoarce!

La sfârșitul episodului 6, publicul a observat că Lee Ji Ah a revenit pe micile ecrane, lăsând o urmă de curiozitate asupra personajului pe care îl va juca.

Cu toate că de multe ori s-a speculat că Lee Ji Ah se va alătura colegilor din „The Penthouse” pentru filmarea celui de-al doilea sezon, SBS nu a confirmat niciodată această veste, preferând să ne spună că ar trebui să vizionăm drama. Mulți fani au sperat cu disperare că, deși Lee Ji Ah din primul sezon, Shim Soo Ryeon, a fost ucisă de Joo Dan Te (Uhm Ki Joon), aceasta s-ar întoarce în cel de-al doilea sezon după ce va dezvălui că și-a înscenat moartea.

Pe când fanii creau diferite povești și teorii, iată că finalul episodului 6 din „Penthouse 2” s-a terminat cu sosirea surpriză a lui Lee Ji Ah. Misteriosul personaj interpretat de actriță s-a strecurat în luxosul penthouse al lui Joo Dan Te și a așteptat ca să o găsească. Când Joo Dan Te s-a apropiat de ea și a întrebat cine este, ea s-a întors pentru a-și dezvălui fața, determinându-l pe acesta să zică: „Shim Soo Ryeon?”

Apoi Lee Ji Ah s-a apropiat de Joo Dan Te și l-a sărutat cu pasiune. Acesta a încercat să o dea la o parte, iar ea a răspuns cu un zâmbet: „Ai fost bine? A trecut mult timp, Joo Dan Te ”.

De atunci, se tot vorbește pe social media despre identitatea noului personaj al acesteia, iar unii telespectatori au spus că actrița o va interpreta pe Na Ae Gyo, mamă biologică a gemenilor Joo Seok Kyung (Han Ji Hyun) și Joo Seok Hoon (Kim Young Dae). Alții sugerează că Lee Ji Ah va prelua rolul sorei lui Shim Soo Ryeon, iar unii speră că Shim Soo Ryeon s-a întors.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s