Mina, fostă membră AOA, mărturisește că a trecut prin experiențe traumatizante în timpul școlii din cauza unei celebrități

Former AOA Member Kwon Mina Talks About Her Trainee Days, Her Career And  Idea Of Happiness In Recent Interview

În timpul unei transmisiuni live pe Instagram pe data de 7 martie, Mina a dezvăluit că a fost hărțuită sexual în timpul școlii.

„Încă din școala primară, lucrurile au fost dificile pentru familia mea. Imediat cum am ajuns în gimnaziu, a trebuit să muncesc ca să câștig bani. Am petrecut mai multe zile muncind part-time decât la școală. La final, a trebuit să mă las de școală și să iau o diplomă GED. Eram considerată absolventă de liceu, însă mă concentram pe pregătirea mea ca stagiară atunci.

Odată, o prietenă mi-a spus că se duce undeva. M-am îngrijorat și am încercat să o opresc, însă am ajuns să o acompaniez în schimb. Când am ajuns în acea casă, un alt băiat -un senior cu un an sau doi mai mare- m-a lovit în cap cu o sticlă de bere și a început să mă lovească. Am stat acolo, fiind bătură continuu, în timp ce alți elevi au rămas tăcuți în cameră. Încă îmi amintesc numele și fața lui.

Dacă v-aș spune numele lui, cu toții l-ați ști, pentru că este o celebritate acum. Am fost atât de nervoasă după ce am fost hărțuită sexual de el. Nici măcar nu am fost în stare să merg normal după, așa că a trebuit să mă târăsc până acasă.

A trebuit să lucrez part-time în continuare după asta. Eventual, m-am mutat din Busan în Seul, ca și cum aș fi fugit. Acum că mă gândesc din nou, mă întreb cum am îndurat toate astea.

În cele din urmă, el ne-a lăsat pe mine și pe prietena mea să plecăm… însă am continuat să mă întreb de ce mi s-a întâmplat mie asta. Așa că am insistat să își ceară scuze înainte să plec. A admis că a greșit și a spus că îi pare rău. Sunt destul de simplă când vine vorba de scuze. Odată ce a recunoscut și a spus că îi pare rău, nu am mai simțit că trebuie să mă opun lui.

Și nu am raportat incidentul pentru că nu am vrut să intru în probleme mai mari, iar părinții mei să afle despre ceea ce s-a întâmplat. Nu am vrut ca mama mea să știe, așa că mi-am acoperit vânătăile prin haine.”

Mina a adăugat totuși că unchiul prietenei sale le-a ajutat: „Unchiul prietenei mele le-a cerut socoteală băieților care mi-au făcut lucrurile acestea. Am crezut că este de la securitate, însă am aflat de fapt că era cineva înfricoșător. Nu știu cum a aflat despre toate acestea, însă am auzit că le-a cerut socoteală. Vinovații și-au cerut scuze.

3 gânduri despre „Mina, fostă membră AOA, mărturisește că a trecut prin experiențe traumatizante în timpul școlii din cauza unei celebrități

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s