Forbes: „Superstarul K-Pop Wonho, stăpân pe 20% din clasamentul muzical mondial săptămânal”

2019 Daytime Stage At The iHeartRadio Music Festival

„Worldwide artist” sau „Superstar”! Au venit rezultatele clasamentelor săptămânale Billboard, iar Wonho a urcat în top cu cinci melodii!

Cei de la Forbes observă că „de ani buni, topul Billboard World Digital Song Sales, care a fost inițial menit să fie ceva atractiv pentru piesele cele mai bine vândute interpretate în alte limbi decât engleza sau pentru acele melodii care nu reușesc să fie descrise corect de alte genuri  într-o oarecare măsură) a fost condusăde cele mai mari nume din K-pop.”

Tot editorialistul Forbes spune cum „a devenit obișnuit ca BTS, cel mai mare nume din acest domeniu, să ocupe mai multe pozițiii decât oricine altcineva, dar ori de câte ori o altă figură este capabilă să capteze mai mult de 10% din toate locurile clasamentului disponibile, simultan, este demn de remarcat.”

Apoi Forbes laudă rezultatele deosebite ale lui Wonho, fostul membrul MONSTA X, devenit artist solo abia anul trecut: „În această săptămână, noul muzician solo Wonho debutează cinci noi single-uri în clasamentul World Digital Song Sales, ceea ce înseamnă că revendică 20% din întregul top. Acest tip de dominație nu este nemaiauzit, dar este încă relativ neobișnuit în orice clasament Billboard.”

Forbes remarcă și faptul că, prin colaborarea lui Wonho intitulată „Ain’t About You”, cântăreața americană KIIARA obține prima ei clasare în topul Billboard.

Aveți mai jos toate clasările melodiilor sale, cu precizarea că melodia cel mai bine clasată este melodia principală a albumului său solo, “Lose” (care a urcat până pe locul 5).

Nr. 5 – “Lose”

Nr. 18 – “Ain’t About You (ft. Kiiara”)

Nr. 22 – “Devil”

Nr. 23 – WENEED

Nr. 25  “Flash”

May be a Twitter screenshot of text that says 'CARTE b billboard charts @billboardcharts wonho debuts five songs .@official_ on this week's #WorldDigitalSongSales chart: #5, Lose #18, Ain't About You ft. @KIIARA #22, Devil #23, Weneed #25, Flash'

Așa cum amintesc și cei de la Forbes, Wonho a mai reușit să intre doar o dată în topul World Digital Song Sales de la Billboard fără trupa MONSTA X, „deci acestă săptămână este un moment deosebit pentru favoritul K-pop-ului”.

Felicitări lui Wonho! Reamintim că acesta a revenit în 26 februarie cu albumul „LOVE SYNONYM (#2). RIGHT FOR US”. Majoritatea pieselor au fost, măcar în parte, scrise/compuse de Wonho.

Sursa: Forbes

3 gânduri despre „Forbes: „Superstarul K-Pop Wonho, stăpân pe 20% din clasamentul muzical mondial săptămânal”

 1. youabby

  Felicitari sì ma bucur pentru el!avand in vedere lucrurile dure prin care a trecut,faptul c-a avut forta si curajul sa se reinventeze,s-o ia de la capat si nu oricum,merita toata aprecierea.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   daa si mai ales ca a si spus ca agentia nu i-a promovat deloc albumul. bravo lui! iti dai seama daca ar fi la o agentie mai mare! si el si ceillalti baieti din MX..

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s