Nam In Woo zâmbește dulce în rolul lui Oh Dal

Na In Woo montre son côté sérieux et joyeux dans les coulisses de

Nam In Woo ne arată talentul său actoricesc și capacitatea rapidă de a înțelege tipologia unui personaj prin rolul lui Oh Dal din „River Where The Moon Rises„.

Într-un episod anterior, compasiunea personajului On Dal a câștigat inimile multor urmăritori. După ce a trimis-o pe Pyeonggang (Kim So Hyun) la palat, el s-a întors în satul său din munți alături de gemenii asasini Tarajin (Kim Hee Jung) și Tarasan (Ryu Ui Hyun). Apoi a continuat să aibă grijă de cei din jur, mergând să-l salveze pe tatăl adoptiv al lui prințesei, Yeom Deuk (Jung Eun Pyo) și să-l ducă în siguranță.

Modul său de a fi, bunătatea de care dă dovadă, îl fac uneori să pară prostuț dar astfel nu eșuează niciodată din a fi un puternic stâlp de susținere pentru Pyeonggang. Cu toate că s-a simțit deprimat de dispariția prietenei sale în timpul luptei în care l-a salvat pe Yeom Deuk, acesta a avut o revenire plină de viață în cel de-al șaptelea episod.

Pe lângă acest mic spoiler, au fost dezvăluite și poze din culise, unde se poate observa zâmbetul vibrant și cald care radiază cu o energie pașnică, evidențiind punctele forte ale personajului.

În altă fotografie, actorul Na In Woo poate fi văzut studiindu-și scenariul cu atenție, sugerând cât de ușor a intrat în pielea personajului după ce a început să joace rolul lui On Dal.

Echipa de producție a comentat: „Farmecul strălucitor al lui Na In Woo revitalizează atmosfera de pe platourile de filmare. A avut cea mai bună chimie cu toți colegii de platou și cu membrii personalului din prima sesiune, de parcă ar fi fost cu noi de la început. Așteptăm cu nerăbdare următoarea sa prestație. „

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s