Actori coreeni care au făcut serviciul militar înainte de a-și începe cariera

12 K-Drama Actors Who Fulfilled Military Duties Early In Their Acting Careers

Aceștia sunt actorii mult îndrăgiți care au făcut serviciul militar înainte de a-și începe activitățile!

Toate persoanele care urmăresc drame coreene s-au confruntat cel puțin odată cu durerea de a-și vedea actorul favorit alegând să-și întrerupă proiectele. Ajunși la o anumită vârstă, aceștia trebuie să parcurgă serviciul militar obligatoriu, chiar dacă lasă câteva activități în urmă.

Ca să evite aceste evenimente neplăcute, unii dintre ei aleg să facă armata chiar înainte de a debuta ca actori.

Mai jos, am pregătit o listă cu 12 dintre acești cunoscuți actori și situațiile în care s-au aflat!

1. Park Seo Joon

Spre surprinderea tuturor fanilor, actorul a decis să facă serviciul militar imediat după terminarea liceului, când avea numai 19 ani. L-a terminat în anul 2010, apoi și-a îndeplinit visul de a fi actor, debutând astfel în drama „Dream High 2”, în 2012.

2. Jun Hae In

În timp ce se afla în primul an de facultate, acesta a auzit despre actorie și beneficiile acestei cariere. Odată aflând ce include lumea unui actor, a decis să facă prima oară serviciul militar. În timp ce era în armată, a avut destul timp pentru a se gândi la viitorul său. După ce acei ani au trecut, a debutat în kdrama „Bride Of The Century”.

3. Lee Kwang Soo

După terminarea liceului, actorul a făcut imediat armata. Astfel, a reușit să exerseze destul pentru a debuta în emisiunea „Running Man”, unde a câștigat foarte multă faimă.

4. Hwang In Yeop

In Yeop a debutat în anul 2017 ca model, dar imediat după, a făcut serviciul militar obligatoriu. S-a simțit puțin prea în vârstă să mai înceapă o carieră de actor, însă după mult timp de gândire a decis să îi acorde totuși o șansă.

5. Yoo Seung Ho

La doar 6 ani, artistul a debutat într-o reclamă. În anul 2002, când avea în jur de 8 ani, a jucat în prima sa drama, „The Way Home”, de unde a devenit cunoscut. A jucat în numeroase drame până la vârsta de 20 de ani, când a făcut serviciul militar.

6. Ryu Jun Yeol

Acesta a plecat în armată înainte de a debuta ca actor. Mai apoi, a debutat în k-drama „Socialphobia”, în anul 2015. După prima sa apariție, a primit mai multe oportunități.

7. Yoon Kyun Sang

Acesta a visat mereu la cariera de model, ceea ce a și obținut, astfel debutând într-o agenție. După ce a făcut serviciul militar, în 2010 a renunțat la viul său deoarece a dobândit unul nou: acela de a deveni un actor cunoscut. Ca urmare, a debutat în anul 2012 în drama „Faith”.

8. Kim Seon Ho

Seon Ho a debutat în anul 2017, jucând în drama „Good Menager”. Chiar înainte de a realiza acest lucru, a făcut serviciul militar obligatoriu, astfel reușind să-și continue visul fără a fi întrerupt.

9. Byun Yo Han

Artistul avea 20 de ani când a decis să meargă în armată în anul 2006. Deși tatăl său nu i-a susținut visul de a fi actor, mai târziu a jucat în câteva filme, ca mai apoi să primească primul său rol într-o k-dramă, în anul 2014: „Misaeng”.

10. Jang Dong Yoon

După ce a terminat liceul, Dong Yoon a plecat în armată cu gândul de a scăpa pe viitor de acest lucru. S-a întors în anul 2014, urmând să-și înceapă studiile la Universitatea Hanyang în 2015. După terminarea facultății, a debutat ca actor.

11. Ji Sung

A debutat în drama „KAIST”. După modul său de a juca, a primit foarte multă atenție din partea industriilor și fanilor. Imediat după aceea, a primit numeroase oferte de a juca în drame. Deoarece era doar la începutul carierei sale, actorul a decis să facă armata cât mai urgent. Astfel, în anul 2007 s-a întors, urmând să-și continue visul.

12. Kim Jung Hyun

Acesta și-a dorit dintotdeauna să devină un actor bun. Așadar, a urmat o universitate de arte, dar și-a întrerupt studiile pentru a face serviciul militar, la vârsta de 21 de ani. În anul 2015, actorul a debutat în drama „Overman”.

Care este actorul tău preferat?

sursa: soompi

Un gând despre „Actori coreeni care au făcut serviciul militar înainte de a-și începe cariera

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s