“The Penthouse 2” continuă să fie pe primul loc, iar “Revolutionary Sisters” are o premieră puternică

“The Penthouse 2” continúa dominando la batalla de índices de audiencia de fin de semana + “Revolutionary Sisters” se estrena en el n° 1 en su franja horaria

Noua dramă de pe KBS 2TV, „Revolutionary Sisters” are un început promițător!

Se spune că această dramă abordează genurile mister, suspans, romantism și comedie, iar povestea se va învârti în jurul unei familii care devine suspectă într-un caz de crimă. Potrivit portalului Nielsen Korea, ratingul pentru premiera noii drame a depășit aseară 20%, primul episod obținând la nivel național un rezultat de 20,3% și 23,5% pentru cele două părți ale sale.

Între timp, drama de pe SBS, „The Penthouse 2” a rămas pe primul loc în timpul său de difuzare, iar cel mai recent episod a înregistrat un rating de 19,9% și 24,8%.

Pe canalul JTBC, “Beyond Evil” a obținut cel mai mare rating de până acum, având un rating de 5,4% pentru cel de-al 8-lea episod.

„Vincenzo” de pe tvN a obținut un rating de 9,2%, în timp ce “Love (ft. Marriage and Divorce)” de pe canalul TV Chosun a obținut un rezultat de 8,4% pentru penultimul său episod.

Iar în cele din urmă, „Times” de pe OCN a marcat o mică scădere a audienței, obținând un rating la nivel național de 1,5% aseară.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s