Serialul marca KBS, „Imitation”, va avea premiera înaintea producției „Dear.M”

KBS Drama “Imitation” Confirmed To Air Before “Dear.M”

KBS a anunțat dată la care va avea loc premiera dramei „Imitation”.

În data de 15 martie, o sursă a KBS a confirmat pentru Hankook Ilbo faptul că premiera serialului „Imitation” va avea loc pe 7 mai, iar în ceea ce privește producția „Dear.M” echipa încă se află în discuții.

„Imitation” are la bază un webtoon cu același nume și prezintă vieților unor idoli aflați în industria de divertisment. În distribuție se regăsesc artiști precum Jung Ji So, cunoscută pentru rolul interpretat în „Parasite”, Yunho, Seonghwa, Jongho și San, membrii ai trupei ATEEZ, Chani și Hwiyoung din SF9, Lee Jun Young din U-KISS, Jiyeon din T-ara, Lim Nayoung, fostă membră I.O.I și PRISTIN, Ahn Jung Hoon, Minseo, Suwoong din Boys’ Republic, Danny Ahn din g.o.d și Shim Eun Jin.

Drama trebuia să aibă premiera după serialul „Dear.M”, care a fost prima dată programat pentru difuzare în data de 26 februarie. Totuși, premiera acestuia a fost amânată, iar postul de televiziune a declarat luna trecută: „Pentru a investiga cu atenție problemele recente care o privesc pe una dintre actrițele distribuției ‘Dear.M’ și pentru a asigura o premieră de cea mai bună calitate, am decis să amânăm difuzarea producției.” Amânarea a fost anunțată după ce Park Hye Soo a fost acuzată de fapte violente în școală, fapt ce a fost negat atât de actriță, cât și de agenția ei.

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s