Băieții din PENTAGON vorbesc despre noua revenire fără Hui și Jinho

PENTAGON Talks About Promoting Their Latest Comeback Without Jinho And Hui

În data de 15 martie, cei din PENTAGON au organizat o prezentare online pentru noua lor revenire cu albumul „LOVE or TAKE”.

Deoarece membrii Hui și Jinho se află în prezent în serviciul militar obligatoriu, doar Hongseok, Shinwon, Yeo One, Yan An, Yuto, Kino și Wooseok au fost prezenți.

Mai târziu au vorbit despre viitoarele obiective ale trupei, dar și despre sentimentele pe care le-au avut în timp ce promovau fără doi membrii. Shinwon a spus: „A fost dificil pentru noi, mai ales că nu am l-am avut pe liderul grupului alături. Am fost nevoiți să luăm deciziile importante. Am depus foarte mult efort, poate chiar mai mult decât de obicei. ”

Hongseok a adăugat: „Amândoi sunt foarte importanți. Cu siguranță s-a simțit lipsa lor, dar am încercat să ne pregătim intens încât fanii noștri să nu fie afectați.”

Kino a glumit: „Totuși, avem șansa să ne arătăm mai mult abilitățile în timpul evenimentelor!”

Yeo One i-a asigurat pe fani spunând: „Vom munci foarte mult pentru a-i face mândri pe prietenii noștri din armată, dar și pe fani. Nu ne dorim să vă îngrijorăm, iar pentru asta vom fi grijulii. ”

Yuto a adăugat: „Promitem că vom lucra din greu pentru respectul vostru! Vă rugăm să fiți înțelegători cu noi.”

Yan An a spus: „Suntem nerăbdători pentru viitoarele proiecte, Sperăm că fanii ne vor susține la fel de mult, iar noi vom încerca să umplem golul provocat de lipsa celor doi membri.”

Când a venit vorba despre obiectivele viitoare ale trupei, Shinwon a spus: „Avem foarte multe obiective. Este al cincilea an pe care îl avem împreună, însă vrem să ne păstrăm energia specifică. Acești ani au trecut foarte repede, dar nu va fi o problemă pentru noi.”

De asemenea, artistul a mai mărturisit că este membrul care a simțit cel mai mult lipsa celor doi băieți. „Le-am simțit cel mai mult lipsa atunci când vorbeam despre album și eveniment. Suntem obișnuiți în formulă completă, iar faptul că ei nu se află aici ne întristează. Ne e dor de ei.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s