Choi Woo Shik și Kim Da Mi vor juca într-o nouă K-drama de tip comedie

Choi Woo Shik And Kim Da Mi To Reunite In New Romantic Comedy Drama

Choi Woo Shik și Kim Da Mi au confirmat că vor juca în prima dramă originală Studio N intitulată „Us That Year” (titlu literal)!

Viitoarea dramă „Us That Year” este o comedie romantică care descrie sentimentele complicate ale unui cuplu care se desparte spunând: „A fost o perioadă groaznică cu tine și să nu ne mai întâlnim niciodată!” Cu toate acestea, documentarul pe care l-au filmat acum 10 ani în liceu câștigă brusc popularitate și  cei doi sunt reuniți cu forța din nou în fața camerei.

Choi Woo Shik va juca rolul lui Choi Woong, care pare a fi un spirit liber imatur, dar își dezvăluie sinceritatea atunci când găsește pentru prima dată ceva ce își dorește în viață. Choi Woo Shik, care a jucat în filmul câștigător al premiilor Oscar „Parasite”, impresionează în prezent spectatorii cu felul său atent de a fi și natura prietenoasă în cadrul emisiunii TVN „Youn’s Stay”.

Choi Woo Shik și Kim Da Mi au mai jucat împreună în filmul „The Witch” , iar de data aceasta vor juca într-o dramă romantică actuală care descrie visele, dragostea, viețile și creșterea generației actuale printr-o relație care se întinde pe 10 ani. Noua dramă originală va avea 16 episoade și va începe producția în a doua jumătate a anului.

Studio N, care a produs cu succes drame bazate pe webtoon-uri precum „Strangers from Hell” și „True Beauty”, se va aventura în curând cu primul lor proiect original „Us That Year”. Studioul va produce simultan o dramă originală și un webtoon pentru „Us That Year”. Drama va prezenta principalele personaje ca adulți, în timp ce webtoon-ul va fi o poveste care descrie zilele lor de liceu. Webtoon-ul va fi serializat prin Naver Webtoon. Spre deosebire de formatele anterioare în care drama a fost produsă după un webtoon, planurile pentru serialul „Us That Year” vor veni pe primul loc, iar webtoon-ul va fi postat  în același timp în care se difuzează drama, introducând o nouă formă de conținut pe mai multe platforme.

În plus față de proiectele originale, Studio N intenționează să producă conținut interesant divers din diferite genuri și tipuri de suporturi media.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s