Fetele din Brave Girls vorbesc despre primul trofeu câștigat

Brave Girls Talks About Their Emotional First-Ever Music Show Win

Pe data de 14 martie, trupa Brave Girls a câștigat primul trofeu de la debut!

Fetele au avut ocazia de a-și împărtăși gândurile cu privire la prima lor victorie, dar și la emoțiile prin care au trecut. Au mai vorbit, de asemenea, despre reacția pe care a avut-o șeful lor, Brave Brothers.

Eunji a fost prima care a avut ceva de spus: „M-am gândit la toate momentele prin care am trecut alături de trupa mea, iar acest lucru m-a făcut să plâng. Abia când am ieșit de pe scenă m-am trezit la realitate. De când am această carieră, nu m-am gândit niciodată că vom câștiga locul 1 și un trofeu atât de minunat! Am fost foarte fericită ieri!”

Minyoung a adăugat amuzată: „Nu am mai fost niciodată nominalizate pentru locul 1, de aceea nu am avut ocazia de a sta lângă gazde. Nici măcar nu știam unde trebuie să stăm. Ceilalți nominalizați au fost amabili, așa că ne-au îndrumat. Am crezut că vom încheia acea seară fără vreun câștig, dar se pare că ne-am înșelat.”

Brave Brothers este directorul executiv al agenției. De asemenea, acesta este și cel care a compus melodia „Rollin”. Minyoung a spus: „Ne-a spus ieri că a plâns pentru noi. Se uita la televizor cu mama sa când a aflat vestea. După ce am auzit, am plâns din nou și noi. A făcut foarte multe pentru noi.”

La final, fetele au adăugat: „Vrem să mulțumim în mod special fanilor din cadrul militar, care au reușit să ne înveselească de fiecare dată cu mesaje de susținere. De asemenea, mulțumim tuturor fanilor. Dacă nu aveam sprijinul acestora, nu am fi ajuns niciodată atât de departe în cariera noastră. Vă mulțumim!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s