Jang Sung Kyu este criticat pentru gluma despre despărțirea trupei IZ*ONE pe care a făcut-o la radio și își cere scuze fanilor

Jang Sung Kyu este criticat pentru comentariile pe care le-a făcut la emisiunea sa radio!

Unii fani au fost nemulțumiți de modul în care Jang Sung Kyu a adus în discuție destrămarea trupei IZ*ONE și de cum a folosit subiectul pentru a face glume. Pe 17 martie, programul „Good morning FM” a difuzat melodii de la Daft Punk, un duo francez format în 1993, și IZ*ONE. Gazda i-a întrebat pe ascultători: „Ce au Daft Punk și IZ*ONE în comun?”, la care a răspuns imediat „S-au despărțit!” pe un ton vesel.

Internauții au considerat insensibilă gluma și au lăsat comentarii precum: „Îți boicotez canalul de YouTube”, „Despărțirea nu este un lucru bun pentru toată lumea. A fost neglijent cu remarca sa”, „Înțeleg că a încercat să fie mai vesel pentru că este o emisiune de dimineață, însă nu pot trece peste faptul că aproape a cântat răspunsul.”

Văzând toate comentariile, Jang Sung Kyu a făcut o postare pe Instagram pentru a-și cere scuze:

Îmi cer sincere scuze trupei IZ*ONE și fanilor WIZONE pentru gluma pe care am făcut-o la emisiunea mea astăzi. M-am gândit și am realizat că cea mai importantă calitate a unui DJ de radio ar trebui să fie empatia. Însă am citit o întrebare atât de insensibilă fără ezitare și am realizat asta abia după ce am primit mesajele.

Am analizat și admit că eu și echipa mea am fost inconștienți cu privire la situația membrelor IZ*ONE și la fanii lor. Îmi cer scuze.

M-am gândit mult timp la mine ca la o persoană sensibilă, care știe lucrurile de bază, însă se pare că am ajuns să mă transform într-o persoană arogantă care uită de unde a venit. Voi munci din greu pentru a deveni persoana care vreau eu să fiu, un DJ empatic și modest.

Îmi cer scuze din nou.

sursă (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s