Mark, Jackson, JB din GOT7 și Amber din f(x) vorbesc despre crimele din America împotriva asiaticilor + #StopAsianHate devine trend

În Statele Unite a pornit recent o serie de crime îndreptate către comunitatea asiatică.

Cea mai recentă tragedie a fost împușcătura din Atlanta Spa, în care opt persoane – șase fiind asiatice – și-au pierdut viața. De asemenea, s-a spus că au apărut diferite știri în care asiaticii au fost agresați și învinuiți pentru virusul COVID19.

La văzul acestor fapte, multe persoane asiatice s-au adunat pentru a opri aceste crime rasiste de ură. Idoli K-pop precum Jackson, Mark din GOT7 și Amber din f(x) au postat diferite mesaje despre acest subiect. Pe 18 martie, vedetele K-pop au distribuit un mesaj pe Twitter alături de hashtagul #StopAsianHate.

Jackson a scris: „Find o persoană asiatică, ceea ce s-a întâmplat este foarte trist. Ura și rasismul nu ar trebui să existe. Cred că nimeni nu se naște urând. Cei care fac asta, poate că au fost învățați să urască. Dacă cineva poate învăța să urască, poate învăța și să iubească”.

Mark a împărtășit mesajul: „Valul recent de aceste acte violente împotriva oamenilor asiatice din America și celor de culoare este ceva ce îți frânge inima. Toți suntem ființe umane care au dreptul să trăiască fără teamă în America. Această ură și violență trebuie să ia sfârșit”.

Amber a spus: „Am rămas fără cuvinte și sunt dezamăgită de știrile pe care le citesc. Cu durere mi-am sunat mama care trăiește acolo ca să-i spun să aibă grijă. Cred că împreună putem pune capăt acestei situații.”

De asemenea, chiar și liderul trupei GOT7, JB, a împărtășit o istorie pe Instagram cu hashtagul #StopAsianHate.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s