Shownu din MONSTA X a mărturisit că adoră atunci când idolii juniori îi spun că sunt fanii săi

MONSTA X’s Shownu Confesses He Loves Hearing Junior Idols Say They’re A Fan

Shownu este primul idol K-pop pe care casa MOSCHINO l-a ales ca muză.

Într-un interviu recent și un pictorial MOSCHINO  (Shownu fiind muza mărcii) pentru revista ELLE, liderul trupei MONSTA X a dezvăluit este extrem de fericit când află că este admirat de artiștii juniori! 

După ce a pozat pentru coperta din aprilie a revistei, idolul s-a așezat pentru un interviu în care a vorbit despre porecla sa „ursul Shownu”. Când a fost întrebat despre poreclă, el a explicat: „Adesea aud că aspectul meu lent și relaxat aduce cu un urs. Este o poreclă care îmi place ”. 

Shownu a vorbit și despre recentul său show „Hungry for Delivery? Just order! ” (traducere literală), remarcând: „A fost întotdeauna atât de distractiv pe platoul de filmare”. În ceea ce privește programul de audiție Mnet „CAP-TEEN”, la care a fost judecător, Shownu și-a amintit cu drag: „Am fost judecător împreună cu Lee Seung Chul la „CAP-TEEN”, iar sfaturile pe care le-a dat concurenților m-au făcut să mă opresc și să reflectez. Vreau să fiu influențat pozitiv de alți oameni.” 

Nu numai că Shownu dorește să fie influențat pozitiv de alte vedete, dar, după cum se dovedește, îi place foarte mult să fie o influență pozitivă asupra artiștilor mai tineri din industrie: „Când idolii juniori îmi spun „Ești mișto” sau „Sunt fan”, mă simt atât de recunoscător și mândru cât nu pot să mă exprim în cuvinte”, a spus el. „Chiar dacă mă pot exprima exterior, este unul dintre lucrurile care mă bucură extrem de mult”.

În cele din urmă, Shownu a privit înapoi la cariera sa, reflectând la natura provocărilor și faptul de a încerca lucruri noi: „Nu am o personalitate îndrăzneață, dar când îmi apare o oportunitate, încerc să îmi asum măcar provocarea”, a spus idolul. „MONSTA X a lansat un album complet în limba engleză în SUA sau am participat la un program de supraviețuire ca judecător – personal cred că acestea au fost noi provocări pentru mine”. 

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s