Shownu din MONSTA X, Minhyuk din BTOB, Jaehyun din Golden Child vor juca în serialul Netflix Goedam 2+ AleXa debutează în actorie!

Un serial de groază cu idoli numai unul și unul, vizuali prin excelență și nu numai!

Goedam este a treia serie sud coreeană originală Netflix bazată pe legende urbane.

Sezonul său cu numărul 2 va avea 8 episoade între 7 și 15 minute fiecare. Toate episoadele sunt interconectate cumva iar evenimentele nu au loc  în ordine cronologică.  Primul sezon a fost cu fantome însetate de răzbunare, oameni posedați de demoni și șamani care ucid copii inocenți pentru a câștiga puteri spirituale. Primul sezon al seriei a primit recenzii foarte bune înnebunind publicul din străinătate. Acum cei de la Netflix au anunțat că se pregătesc de filmarea celui de al doilea sezon, iar fanii nu puteau fi mai încântați.

Sezonul 2 va fi tot despre fantomele din oraș.  Arun din Oh My Girl a fost prima vedetă confirmată pentru Goedam 2. Ulterior, în 17 martie, a fost dezvăluit că în serial vor juca și Shownu din MONSTA X,  Minhyuk din BTOB Ju Haknyeon din THE BOYZ, Seo Ji Soo din LovelyzJaehyun din Golden Child, Seola și Exy din Cosmic Girls, precum și Lee Ho Won. 

Este al doilea serial în care Shownu și Minhyuk joacă împreună, spre încântarea fanilor. 

Mai mult decât atât,  AleXa a fost și ea confirmată în distribuția de la Goedam 2 și își va face debutul actoricesc prin această drama. Goedam a fost lansat în august 2020 și a avut un rating foarte bun și în Japonia, Vietnam, Taiwan și Hong Kong.

Noul sezon va începe filmările în această primăvară.

Sursa

2 gânduri despre „Shownu din MONSTA X, Minhyuk din BTOB, Jaehyun din Golden Child vor juca în serialul Netflix Goedam 2+ AleXa debutează în actorie!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s