Song Kang și Han So Hee vor juca într-un serial romantic

Song Kang And Han So Hee Confirmed For Upcoming Romance Drama

A fost confirmat faptul că Song Kang și Han So Hee vor juca împreună în drama „I Know But”!

Adaptare a unui webtoon cu același nume, „I Know But” spune povestea unei femei pe nume Yoo Na Bi care vrea să aibă parte de întâlniri, dar care nu crede în iubire, și a unui bărbat pe nume Park Jae Uhn care consideră că întâlnirile sunt o bătaie de cap, dar dorește să flirteze.

Song Kang îl va portretiza pe Park Jae Uhn, care deși este prietenos și receptiv în multe privințe, nu este interesat de ceilalți și a renunțat la întâlniri. Acest este un maestru al du-te-vino-ului astfel încât nu se pierde în sentimente. Aceste trasează linii fine între sine și cei din jurul său și nu-și lasă vizibile emoțiile, dar când o întâlnește pe Yoo Na Bi, bărbatul dorește să încalce aceste linii.

Song Kang a spus: „Sunt entuziasmat și de abia aștept să lucrez la ‘I Know But’. Îmi voi da silința să arăt o latură diferită a mea prin personajul Park Jae Uhn.”

Han So Hee o va portretiza pe Yoo Na Bi, care după o eperiență crudă și nefericită avută cu prima sa iubire a renunțat la ideea de destin și refuză să se lase purtată de sentimente din nou. Totuși, când îl întâlnește pe Park Jae Uhn acesta are un efect magic asupra ei și îi zdruncină încăpățânarea de a nu se atașa de niciun bărbat.

Han So Hee a mărturisit: „Sunt fericită că pot avea rolul unui personaj dintr-un webtoon pe care l-am îndrăgit un timp îndelungat. Sunt foarte stresată și mă simt un pic sub presiune, dar de abia aștept primele filmările deoarece lucrez cu oameni minunați. Vă rog să arătați susținere acestui proiect.”

Producția va fi difuzată pe JTBC în zilele de vineri și sâmbătă după finalizarea dramei „Undercover”, care va avea loc în luna iunie. Aceasta este scrisă de Jun Won și regizată de Kim Ga Ram, care a lucrat și la „Flower Crew: Joseon Marriage Agency”, „Vampire Detective”, „Devilish Joy”.

Song Kang a promovat recent cel de-al doilea sezon al producției marca Netflix, „Love Alarm”, iar acum se pregătește de premiera serialul „Navillera”. Recent, a fost dezvăluit că acesta a primit o ofertă pentru o altă dramă a JTBC alături de actrița Park Min Young.

În prezent, Han So Hee lucrează la serialul Netflix „Undercover”, împreună cu Ahn Bo Hyun, Park Hee Soon, Lee Hak Joo și mulți alții. (A nu se face confuzie între cele două producții cu același nume, una fiind a JTBC și cealaltă a Netflix.)

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s