Park Eun Bin și Rowoon din SF9 vor juca într-o dramă istorică

Park Eun Bin y Rowoon de SF9 confirmados para protagonizar próximo drama histórico

Park Eun Bin și Rowoon din SF9 vor juca împreună într-o nouă dramă!

Recent, s-a confirmat că cei doi actori au primit rolul principal în viitoarea dramă de pe KBS, „Yeonmo”. Se spune că această dramă este bazată pe un manhwa (benzi desenate coreene) și va aborda genul istoric, care va spune povestea a doi frați gemeni născuți în era Joseonului. Deși unul dintre ei este abandonat pentru că este fată, ea se va preface mai târziu că este bărbat și devine prinț moștenitor când fratele său moare.

Park Eun Bin a fost distribuită în rolul prințului moștenitor pe nume Lee Hwi. Lee Hwi este foarte priceput la arte marțiale și literatură și are o frumusețe orbitare. Dar pentru a nu se da de gol cu secretului ei, nu își dezvăluie niciodată sentimentele lumii și păstrează distanță față de oameni.

Rowoon a fost distribuit în rolul lui Jung Ji Woon, profesorul lui Lee Hwi. Este profesor la Sikangwon, o instituție guvernamentală care se ocupă cu educarea prinților.

„Yeonmo” va fi regizată de Song Hyun Wook („Beauty Inside”, „Another Oh Hae Young”) și scrisă de Han Hee Jung („Clean with Passion for Now”). Filmările vor începe în curând, iar drama va avea premiera în a doua jumătate a anului 2021.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s