6 momente de final surprinzătoare din ”The Penthouse 2”

Momentos de suspenso máximo en “The Penthouse 2” que hicieron acelerar los corazones de los espectadores

„Penthouse 2” face senzație în țara natală în acest moment.

În februarie, s-a început cel de-al doilea sezon al dramei și continuă să spună povestea celor mai bogate familii din Coreea care fac orice pentru a obține ce doresc. Noul sezon este plin de răsuciri dramatice și dezvăluiri șocante, iar fiecare episod are un final incitant. În continuare, aveți 6 momente de final care țin fanii în suspans.

1. Episodul 5: Moartea lui Bae Ro Na

Finalul episodului 5 se termină cu Ha Eun Byul (Choi Ye Bin) atacând-o pe Bae Ro Na (Kim Hyun Soo) cu un trofeu, care în cele din urmă cade pe scările Liceului de Artă Chung Ah. Ha Eun Byul începe să piardă controlul după ce a luat prea multe medicamente pentru inimă. Era foarte geloasă pe Bae Ro Na și mereu îi veneau în cap vorbele mamei sale, Cheon Seo Jin (Kim So Yeon): „Trebuie să câștigi, chiar dacă asta înseamnă să o ucizi”.

Cu toate că la acel moment era cuprinsă de furie și gelozie, Ha Eun Byul o rănește la umăr pe Bae Ro Na, căzând pe scări. Văzând acest lucru, aceasta fuge și crede că a ucis-o pe Ro Na. Însă există mai multe persoane implicate în spatele incidentului. În episodul 8, Joo Dan Tae (Uhm Ki Joon) a fost văzut spălându-și mâinile sângeroase în baie și schimbându-și hainele și el a fost cel care a activat alarma de incendiu.

Penthouse 2: War in Life' Episode 5: Is Bae Ro-na dead? Su-kyung will be  framed for Eun-byeol's crime | MEAWW

Penthouse 2': Bằng chứng rõ nét chứng minh Bae Rona thật sự chết

4 Things To Keep An Eye On As “The Penthouse 2” Enters 2nd Half Of Season |  Soompi

2. Episodul 6: Apariția surpriză a lui Na Ae Gyo

După ce personajul lui Lee Ji Ah, Shim Soo Ryeon, a fost ucisă de Joo Dan Tae în primul sezon, fanii au sperat din tot sufletul că aceasta ar putea reveni în noul sezon. Așteptările fanilor s-au adeverit a fi adevărate, actriță făcându-și apariția la sfârșitul episodului 6. În episodul următor s-a dezvăluit că această enigmatică figură nu este alta decât Na Ae Gyo, mama biologică al gemenilor Joo Seok Hoon (Kim Young Dae) și Joo Seok Kyung (Han Ji Hyun) și este recunoscută datorită tatuajului în formă de fluture de pe umărul stâng.

Lee Ji Ah Has “The Penthouse 2” Viewers Puzzling Over Her Identity With  Surprise Appearance | Soompi

Lee Ji Ah Has “The Penthouse 2” Viewers Puzzling Over Her Identity With  Surprise Appearance | Soompi

Lee Ji Ah Has “The Penthouse 2” Viewers Puzzling Over Her Identity With  Surprise Appearance | Soompi

3. Episodul 7: Oh Yoon Hee se întâlnește cu Na Ae Gyo

În episodul 7, când Oh Yoon Hee (Eugene) a părăsit studioul lui Joo Dan Tae printr-un pasaj secret și a intrat în parcare, a descoperit-o pe Na Ae Gyo și s-a speriat. Logan Lee (Park Eun Suk) îi spusese lui Oh Yoon Hee să o găsească pe Na Ae Gyo și îi dăduse o fotografie, care arăta că arată ca Shim Soo Ryeon. Deoarece aceasta cunoaște toate secretele lui Joo Dan Tae, rămâne de văzut dacă aceasta se va alătura planului lui Oh Yoon Hee și Logan Lee.

4. Episodul 8: O salvare dramatică

Episodul 8 s-a încheiat cu un alt moment incitant: Logan Lee și Oh Yoon Hee o salvează pe Na Ae Gyo după ce a fost sugrumată de Joo Dan Tae. Acesta începe să aibă îndoieli cu privire la Na Ae Gyo, care se pare că a încercat să-l trădeze în urmă cu doi ani. Cei doi s-au luptat, iar Joo Dan Tae a amenințat-o cu o armă. Cu toate acestea, Logan Lee apare și-l lovește pe Joo Dan Tae, ducând-o pe Na Ae Gyo într-un loc sigur, unde o aștepta Oh Yoon Hee.

The Penthouse 2” is famous for leaving viewers wanting more with thrilling  episode endings! - Xenews.net

The 3 Craziest “Penthouse 2” Scenes With The Highest Viewership Ratings So  Far | KissAsian

Lee Ji Ah And Park Eun Suk Share An Intense Gaze In “The Penthouse 2” -  TheNewsTrace

The Penthouse 2” has previewed a moment - Xenews.net

5. Episodul 9: Lee Ji Ah nu este Na Ae Gyo?

Sfârșitul acestui episod s-a terminat cu Lee Ji Ah, care merge în baie. Se descoperă că tatuajul de pe umărul său se poate șterge și că poartă o perucă. Fanii au fost foarte entuziasmați pentru că asta ar însemna că Shim Soo Ryeon și-a înscenat moartea. Cu toate că în următorul episod, se reia această scenă, încă nu ni se spune dacă într-adevăr este ea.

6. Episodul 10: Bae Ro Na și Shim Soo Ryeon trăiesc

Episodul 10 are două momente de final neașteptate. La un moment dat, Joo Seok Hoon se duce la bibliotecă și primește un apel necunoscut, care pare a fi vocea lui Bae Ro Na. Fanii au sesizat imediat acest lucru și au fost entuziasmați de faptul că aceasta nu a murit, ci a fost salvată după ce Joo Dan Tae i-a tăiat cablul de oxigen în spital.

De asemenea, s-au tot întrebat de ce mama ei, Oh Yoon Hee, nu prea a fost afectată de moartea fiicei sale, iar acum par să înțeleagă de ce aceasta nu a pornit un scandal, bănuind că aceasta a știut tot timpul că nu a murit.

După acest moment, apare Logan Lee care observă într-una dintre pozele cu Na Ae Gyo lănțișorul lui Shim Soo Ryeon. Acesta merge de îndată la ea și îi cere iertare pentru că i-a luat atâta timp să o recunoască, iar timp ce aceștia se îmbrățișau, cineva dă buzna în casă; terminându-se în acest fel episodul 10.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s