Big Hit Entertainment dezvăluie imagini ale sediului HYBE în care se mută de astăzi

Big Hit Entertainment Unveils New HYBE Headquarters

Recent, Big Hit a anunțat printr-o conferință pe YouTube că își va lua numele de  HYBE.  Sub această umbrelă gigant va fi o agenție de tip corporație, cu multiple activități, a cărei deviză este “conectare, expansiune și relații.”

Pe 22 martie, Big Hit Entertainment se va muta în noul sediu al companiei HYBE, situat în Yongsan, Seul. Este o clădire cu 19 etaje, cu șapte etaje suplimentare subterane, are aproximativ 60.000 de metri pătrați de spațiu și găzduiește peste 1.000 de angajați și directori. Interiorul clădirii constă dintr-o secțiune de producție de divertisment, o secțiune de birouri și o secțiune de sevicii pentru angajați. În plus, în subsol va exista un muzeu care va fi deschis publicului. 

Cu un concept „Hyper Nomad”, noul sediu nu numai că va satisface diferitele nevoi ale angajaților, ci le va permite, de asemenea, să se reunească cu ușurință și să se organizeze pe bază de proiect. Clădirea este axată pe funcționalitate și nu pe aspectul estetic.  

În consecință, clădirea va deveni un spațiu în care oamenii „se reunesc”, nu „sunt puși laolaltă”. Conceptul clădirii vrea să fie acela de „birou mobil” sub formă de spații diverse și un sistem autonom de a te așeza/sta. Dimensiunea spațiului de lucru poate fi modificată în interior cu un „suport mobil” care se mișcă ușor, iar angajații vor putea modifica liber spațiul de lucru / întâlnire în funcție de numărul de participanți și de tipul de proiecte. 

De la etajul doi până la șase se află facilitățile de producție de divertisment, care includ studiouri de film, dans și producție pentru fiecare agenție. Etajul al șaptelea este o zonă specială pentru depozitarea diferitelor consumabile pentru a menține un mediu de lucru plăcut. Etajele opt-șaisprezece găzduiesc spațiul de birouri unde au fost instalate scări interioare la fiecare trei etaje. Acest lucru a fost făcut pentru a facilita deplasarea angajaților către și de la fiecare etaj, precum și pentru a crea un mediu în care să poată comunica mai liber. Șase etaje au biblioteci / saloane, iar trei etaje au centre de fitness. 

La ultimul etaj, există un auditoriu, o cafenea și o grădină care au fost create pentru a îmbunătăți gândirea și comunicarea. Cafeneaua a colaborat în special cu marca de cafea Fritz pentru a aduce o experiență unică de cafenea. Există aproximativ 200 de mesteceni în grădina care se numește „pieptene”, ceea ce înseamnă că angajații își pot „aranja” (analiza) mintea și gândurile. 

CBO-ul (Chief Brand Officer) Min Hee Jin a comentat: „Spațiul creează atitudine, iar atitudinea creează valori și culturi. Am creat un spațiu de diversitate pentru fiecare angajat  astfel încât să se poată inspira și să se simtă confortabil și credem că o cultură a muncii libere în acest spațiu va crea în curând noi valori pentru companie. ”

Sursa

 

Un gând despre „Big Hit Entertainment dezvăluie imagini ale sediului HYBE în care se mută de astăzi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s