Woojin, ex- Stray Kids, a vorbit personal despre acuzațiile de hărțuire sexuală

Woojin, fost membru al trupei Stray Kids, a vorbit într-un live pe Instagram despre acuzațiile false de hărțuire sexuală.

La scurt timp după ce a părăsit grupul Stray Kids și JYP Entertainment, în octombrie 2019, Woojin a fost acuzat că a hărțuit sexual femeile dintr-un bar, fapt pe care agenția sa 10x Entertainment l-a negat. Agenția a furnizat, de asemenea, dovada că Woojin era acasă când a avut loc presupusa hărțuire sexuală.

Woojin și-a împărtășit sentimentele cu privire la acuzații recent pe Instagram. El a spus: „Este adevărat că a fost foarte dificil când am fost afectat pentru prima dată de zvonuri”, adăugând: „Am învățat că nu este ușor să clarific ceva care nu este adevărat. Sper că nimeni nu va mai fi afectat în viitor de comentatorii răuvoitori”.

După ce au fost lansate acuzațiile, s-a dezvăluit că un utilizator de Twitter din străinătate a răspândit zvonurile rău intenționate, iar poliția a descoperit că zvonurile au fost declanșate de un antifan care locuia în Brazilia, care a furat imagini ale unei non-vedete și a pretins că este vorba de Woojin. 

În altă ordine de idei, Woojin se pregătește în prezent să debuteze oficial solo. De asemenea, idolul găzduiește podcast-ul „wooAlog” și conținut video pe id-ul „wooVlog” de pe Spotify.

sursa

3 gânduri despre „Woojin, ex- Stray Kids, a vorbit personal despre acuzațiile de hărțuire sexuală

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s